Letná Zvolenská zóna bez peňazí

Podujatie Zvolen

Letná Zvolenská zóna bez peňazí

Už piata Zvolenská Zóna bez peňazí sa uskutoční poslednú júnovú nedeľu 25. 6. 2017 od 14,00 hod. v občianskom centre OKO na sídlisku Západ.

ZÓNU BEZ PEŇAZÍ doteraz organizovalo Združenie Slatinka vždy v novembri, po početných žiadostiach od ľudí sme tentoraz pripravili v spolupráci s OKO aj letnú verziu. Aj tentoraz je toto stretnutie priestorom, kam môžete priniesť veci, ktoré u niekoho iného nájdu nový život a vziať si, čo priniesol niekto iný ....

Očakávané je napríklad oblečenie, knihy, hračky, malé spotrebiče, zariadenie do kuchyne a pod. Veci, ktoré prinesiete, by nemali byť znečistené, roztrhané či pokazené - organizátori nemajú kapacity na pranie a opravy žiadnych vecí. Všetko, čo nenájde svojho nového majiteľa, bude darované do komunitného centra na Balkáne. V prípade, ak by ste chceli darovať nábytok či iné veľké veci, prosíme o odvezenie priamo do centra na Balkáne alebo využiť web, napr. darujemzaodvoz.sk a pod.

Budeme radi aj na pomoc pri príprave a zabezpečení akcie - od cca 13,00 budeme chystať priestor, počas akcie bude treba veci triediť, skladať, a po skončení zasa baliť na odvoz. Končíme okolo 18,00 hod.

Miesto konania podujatia: Združenie Slatinka, A. Sládkoviča 2, Zvolen
Dátum začiatku podujatia: 25. Júna 2017 14:00
Dátum ukončenia podujatia: 25. Júna 2017 18:00
Pravdepodobné súradnice: 48.5749N 19.1272E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Letná Zvolenská zóna bez peňazí

Fotografie
Podobné podujatia