Lúčky BALANCE

Podujatie Lúčky

Lúčky BALANCE
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Lúčky

Lúčky BALANCE

KEĎ SA ĽUDIA SPÁJAJÚ- DOBRÉ AKCIE VZNIKAJÚ
Po minulom roku sme pridali pár krásnych atrakcií ako napríklad vysokopostavené lano na chodenie, maľovanie, žonglovanie, rôzne tématické stánky atď. Usporiadali sme poriadne súťaže s fajnovými cenami a prizvali pár umelcov či remeselníkov z dobrodružného odvetvia. Čo je ale hlavné, že sme zachovali rovnakého ducha festivalu a tešíme sa na Vás všetkých, či už mladých alebo starších.
-Slackline workshop- ako prioritná atrakcia- po celom pozemku vodopádu budú natiahnuté viaceré lajny, ktoré si zadarmo môže vyskúšať každý návštevník. Budú tam viacerí šikovní chalani, ktorí ti radi poradia ako na to alebo predvedú rôzne triky. Ako minulý rok, tak isto aj tento bude natiahnutá water lajna- ponad vodu, na ktorej sa bude súťažiť o vecné ceny.
Ako zlatý klinec programu bude natiahnutá high line- lano vo výške s istením, na ktorom sa bude prechádzať a ukazovať nám jeho štýl profík Andrej, či iný šikovní high- lineri.
-Paddleboard- O 14:15 bude prebiehať detská rýchlostná súťaž pomedzi prekážky o vecné ceny. Počas celého dňa taktiež bude možnosť si vyskúšať naše paddleboardy na pobavenie sa na jazierku pod vodopádom.
-Balanceboard- Svoje balanceboardy a surfboardy nám so svojím stánkom príde odprezentovať Dávid a jeho značka BALANCED. O 16:30 bude súťaž pre začiatočníkov na balanceboarde na čas a o 17:00 si dáme súťaž profíkov o najlepší trik.
-Žonglovanie a ohňové triky- Celý deň bude mať vyhradený svoj flek aj žonglérka Paola a jej firma Paola performance s celým jej stánkom. Paola bude predstavovať ručnú výrobu svojích žonglérskych pomôcok.
Spolu s Paolou nás navštívi aj šaman Radko s jeho očarujúcou partnerkou Ioannou a aj oni nám predvedú ich umenie žonglovania a ohňa.
Na záver dňa si všetci zapálime naše hračky a spoločne si zatancujeme s ohňom.
Paola a aj Radko svoje hračky určite radi požičajú určite aj Vám a ak si chcete niečo vyskúšať tak Vás radi zaškolia.
-Člny- počas celého dňa bude možnosť si vyskúšať naše kanoe Pálava a Baraka (s pádlami a vestami) na pobavenie sa na jazierku pod vodopádom.
-Joga- o 13:00 začneme program s cvičením Ashtanga jogy s našou inštruktorkou Andreou Klaučovou, takže sa nehanbite doniesť si svoje jogamatky a odštartovať spoločné poobedie s kľudom za šumu vody a zvuku hand-panu.
-Lezecká stena- počas celého dňa bude na vodopáde rozložená mini lezecká stena pre všetkých mladých nadšencov, ktorý si chcú vyskúšať lezenie a aké to je visieť na lane.
-Občerstvenie- ako by to bolo, keby sme sa nepostarali aj o Vaše žalúdky. Celý deň sa bude podávať varený guláš, kukurica a obľúbené Lúčanské pivko Bernard.
Podávať budeme aj fajnové alkoholické a nealkoholické drinky, ktoré bude miešať najlepší barman na liptove Dávid Trolco Frolo.
-Maľovanie- svoje umenie nám príde predviesť aj Matúš, ktorý donesie na ukážku nejaké tie obrazy zo svojho portfólia, niečo možno aj namaľuje a ak budeš mať dosť dukátov tak ti nejaký svoj skvost aj predá
-Skákací hrad- pre deti bude počas celého dňa otvorený skákací hrad kde sa budú môcť vyblázniť.
-Cukrová vata
-Kúpanie sa pod jedným z najkrajších vodopádov Slovenska
ČASOVÝ HARMONOGRAM:
13:00- Joga s Andrejkou,
14:00- prechod po high-line,
14:15- súťaž na Paddleboardoch,
15:00- súťaž pre začiatočníkov na water- line,
15:45- súťaž o najlepší trik na water- line,
16:30- súťaž pre začiatočníkov na balanceboarde,
17:00- súťaž o najlepší trik na balanceboarde,
17:45- žonglová show,
18:00- súťaž v plieskaní bičom,
19:00- prechod po high-line,
20:30- zapálenie ohňa,
21:15- ohňová show v podaní Paola,
21:30- ohňová show v podaní Radko a Ioanna,

Preprava: na Lúčanský vodopád sa dá bezproblémovo dostať autobusom z Ružomberskej stanice pravidelnou linkou. Autobusová zastávka je 3 min pešo od vodopádu.

SOBOTA 29. JÚLA 2023 O 13:00

Začiatok podujatia: 29.07.2023
Fotografie
Podobné podujatia