Medial Banana 2017

Podujatie Bratislava

Medial Banana @KC Dunaj~

Energická párty horúčka s reggae banánmi! Príďte si zahryznúť do chytľavých rytmov a svižných textov obľúbenej kapely Medial Banana a vyblázniť sa na zmes reggae, dancehallu, funky, new roots či moombahton s DJmi Bass(T)artom a Young Jayom.

Medial Banana
je najznámejšia slovenská reggae kapela, ktorá oslovuje svojím žánrovým prelínaním vo svojej hudbe, vtipnými textami zo života a energickými živými vystúpeniami. Skupina, ktorá funguje od roku 2009, vydala EP Naturally lifted, debutový album Uplifted, vlani k nim pridala dvojicu Rockin' It a Inna Jamdown. Medial Banana sa predstavili na viacerých európskych festivaloch ako Sziget, Outlook, Reggae Camp, Colours of Ostrava a Uprising.

Bass(T)art
je ostrieľaný selektor karibských rytmov, najmä reggae, dancehallu a new roots, ale rád servíruje aj moombahton, afrobeat či soca. Večer nás v jeho podaní čaká DJ set, ktorý rozvibruje aj oddelenie geriatrie. Dopočutia.

Young Jay
je DJ, ktorý nás rozseká tanečným setom ozbrojeným žánrami reggae, dancehall, dub, funky, moombahton či hip-hop.

29. 9. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 8€

Partneri: Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Music-zone.eu, bombing.eu, Music4u.sk, Interez, Dobré noviny, Kultúra v Bratislave, Reggae & Dancehall Slovakia, in.ba

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 29. Septembra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 30. Septembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Medial Banana @KC Dunaj~

Meno organizátora: kozmik
Fotografie
Podobné podujatia