Meditácia a jej vplyv na naše zdravie

Podujatie Dolný Kubín

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Prednášky, besedy, kurzy
Web organizátora:
www.sahadzajoga.sk/
Ďalšie podujatia v meste Dolný Kubín
Podrobnejšie informácie: info@sahadzajoga.sk

Aký je rozdiel medzi slobodou a slobodnou vôľou.

Slobodná vôľa znamená, že nám nič nebráni robiť čokoľvek. Neexistujú prekážky, ktoré by nás obmedzovali a bránili nám slobodne robiť to, čo sa nám zapáči. Dokonca nám nič nebude brániť robiť aj nezmysli, lebo slobodná vôľa je považovaná za dôležitú a najvyššiu výsadu človeka. Pri slobodnej vôli však nie sme uchránení od konania hlúpostí a bez prekážok môžeme robiť čo chceme. Môžu to byť aj jasne nesprávne veci a môžu to byť aj veci veľmi jemné, kde sa nám začína strácať hranica toho, čo je a čo nie je správne. Niektorí dokonca považujú za vymoženosť slobodne ničiť samého seba. 
Samozrejme, že v každom prípade nesieme následky svojho konania, teda aj zlého konania, ktoré bolo robené v slobodnej vôli.

Sloboda je však širší pojem, ktorý v sebe obsahuje múdrosť. Slobodný človek nerobí čokoľvek, vlastne ani nemá záujem robiť čokoľvek, čo by si zmyslel. Slobodný človek má dostatok sily a múdrosti aby premohol všetko čo sťahuje a znižuje kvalitu jeho života. Má rozlet a slobodne môže dýchať, je zbavený strachu, nenávisti či závisti. Jeho slobodu nezatieni žiadna chtivosť a mier a tiež slobodu, ktorú v sebe nosí rozdáva okolo seba.

Vyberte si byť slobodní, všetky predpoklady na to sú v každom človeku. Po skúsenosti Sebarealizácie aj pochybnosti začnú strácať svoju nadvládu.

Tešíme sa na vás!

Meno organizátora: Sahadža joga Slovensko
Fotografie
Podobné podujatia
Festival zdravia Čadca
Overené podujatieFestival zdravia Čadca
Matičné námestie Čadca, Čadca
Žiadny obrázok
Overené podujatieAnima fest
Drevenica Revište Page, Žarnovica
Festival zdravia Čadca
Overené podujatieFestival zdravia Čadca
Matičné námestie Čadca, Čadca
Deň zdravia v Tepliciach
Overené podujatieDeň zdravia v Tepliciach
Kúpeľné námestie, Trenčianske Teplice
EMPIRE CON 10
Overené podujatieEMPIRE CON 10
NTC Aréna, Bratislava