Michael Malarkey v Bratislave

Podujatie Bratislava

Michael Malarkey v Bratislave

Svetoznámy herec, spevák a hudobník Michael Malarkey preslávený postavou Enza v seriáli Upírske denníky vystúpi v stredu 29. januára 2020 v Bratislave.

Vstupenky za 23,- EUR sa predávajú exkluzívne na Listocheck.sk.
>> https://listocheck.sk/detail/michael-malarkey-ba

Michael Malarkey je britsko-americký herec. Narodil sa v USA v štáte Ohio, v roku 2006 sa presťahoval do Londýna, kde študoval na Akadémii hudobných a dramatických umení. Od počiatku kariéry sa rovnomerne venoval divadelnému herectvu a vlastnej hudobnej tvorbe. V roku 2017 vydal debutový sólový album Mongrels, ktorý pred dvomi rokmi predstavil aj košickému publiku. Bratislava sa môže tešiť aj na nové skladby z pripravovanej novinky. Hudobná tvorba sympatického umelca je postavená na silnom pesničkárskom základe, jednotlivé skladby sú výpoveďami o živote, často veľmi osobné a intímne. Na živých vystúpeniach sprevádza Malarkeyho kompletná kapela (gitara, basová gitara, klávesy, violončelo, bicie).

Hosťom na turné bude Micah Erenberg, ktorý za posledný rok získava v Kanade čoraz väčšiu reputáciu.
Micah Erenberg je multiinštrumentalista, spevák a skladateľ. Štýl jeho tvorby siaha od poetického až po pôvabne srdcervúci. Neustále hľadá spôsoby ako objaviť umenie skladania piesní prepojením textov, fascinujúcich melódií a výrazných hudobných aranžmánov.
Love Is Gonna Find You je názov Micahovho druhého albumu, ktorý vydal v októbri. Album vnesie poslucháčov do pocitu lahodného uspokojenia, malebnej osamelosti ako všestrannej túžbe po ľudskom spojení cez svoje príbehy o vytriezvení, dažďom nasiaknutých ránach a hľadaní niečoho väčšieho, než sme my sami.

Začiatok podujatia: 29. 1. 2020 19:00:00
Koniec podujatia: 29. 1. 2020 23:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
STING
Overené podujatieSTING
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
Otvárame park Dunajská
Overené podujatieOtvárame park Dunajská
Park Dunajská, Bratislava
The Kolors
Overené podujatieThe Kolors
na starom letisku vo Vajnoroch, Bratislava