MIKULÁŠ 2023

Podujatie Ružomberok

MIKULÁŠ

Mesto Ružomberok a Kultúrny dom A. Hlinku pozývajú deti a rodičov na stretnutie s Mikulášom.

Milé deti, ozval sa nám Mikuláš, že chce potešiť všetky deti, aj dospelákov v Ružomberku a rozsvietiť vianočnú výzdobu v našom meste. Príde na krásnom koči do Hýrošovho parku.
Aby ste aj vy mohli potešiť Mikuláša, pripravili sme pre vás tvorivé dielničky, ktoré sa začnú o 15:45 hod. Budete tu mať pripravené všetko na to, aby ste mohli ozdobiť papierové srdiečka pre Mikuláša. Nestíhate dielničky? Nevadí! Ozdobené srdiečko z papiera si môžete pripraviť aj doma a priniesť ho so sebou. Od 16:15 hod. sa môžete tešiť na nevšedné vystúpenia Detského folklórneho súboru Liptáčik a detí z Tanečného klubu Dance Galaxy. A čo je ešte zaujímavé? Mikuláš nám pošepkal, že by si chcel od detí z Ružomberka niečo pekné zaželať a že aj on pre vás niečo má, ale nechcel nám prezradiť, čo to bude. To sme veru zvedaví, čo si to na nás vymyslel. Takže príďte, nech ho tu v Ružomberku pekne privítame a spoločne mu pomôžeme rozsvietiť vianočné svetlá v parku a na stromčeku v meste. Tešíme sa na vás.

Program:
15:45 Tvorivé dielne 16:15 Detský folklórny súbor Liptáčik a Dance Galaxy 16:45 Príchod Mikuláša 17:00 Rozsvietenie vianočného stromčeka (centrum mesta)

0,00 €

o 15:45

 
Fotografie
Podobné podujatia