Naučte sa koučovať samých seba pomocou metódy The Work

Podujatie Považská Bystrica

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Prednášky, besedy, kurzy
Ďalšie podujatia v meste Považská Bystrica
Podrobnejšie informácie: info@galeriakrasy.sk
Vždy je jednoduchšie chcieť po iných, aby sa zmenili. Avšak skutočné výsledky v živote prináša zmena samého seba:) Srdečne Vás pozývame na seminár po ktorom Váš život už nikdy nebude rovnaký!!! 
dňa : 24.03.2016 o 17.00. h 
v Galérií krásy Camellia Queen
Vsutp 10 eur,-
účasť nahlásiť : info@galeriakrasy.sk
Teší sa na Vás skvelá školiteľka Alena, jej dlhoročné skúsenosti s osobnostným koučingom Vám pomžu vidieť život úplne inak. Prečítajte si jej pozvanie :
Naše trápenie nám nikdy nespôsobuje ani situácia v ktorej sa momentálne nachádzame, ani ľuďia s ktorými sme. Vždy je to len náš pohľad na to, čo si o tejto situácii myslíme. Práca nám umožňuje pozrieť sa na akúkoľvek situáciu v našom živote, ktorá nás momentálne stresuje prostredníctvom našich vlastných myšlienok. Každý z nás je jedinečný a každý z nás má celkom iný pohľad na život. Sami uvidíte, čo sa stane, keď dáte svoje myšlienky na papier a pozriete sa na ne pomocou štyroch otázok. Pochopíte prečo sa v určitých situáciách cítite tak ako sa cítite a prečo sa vám niektoré situácie v živote neustále opakujú.

Moja skúsenosť je taká: Keď som sa naučila pomocou Práce nazrieť do seba, nebolo nutné v mojom živote už na nič tlačiť, ani nič meniť. Každá zmena sa dostaví sama, keď príde ten správny čas. Jediné, čo som potrebovala pochopiť- naučiť sa akceptovať skutočnosť presne takú, aká je. Podarila sa mi to pomocou pracovného listu, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou metódy.
Tešíme sa na Vás v Galerií krásy Camellia Queen
Meno organizátora: Caleria krasy
Fotografie
Podobné podujatia
Hasičský deň s historickou Tatrou
Hasičský deň s historickou Tatrou
Námestie M. R. Štefánika, Myjava
Fasa, oslavuje naša chasa!
Overené podujatieFasa, oslavuje naša chasa!
Dom armády - Posádkový klub, Trenčín
Sviatok piva Myjava 2024
Overené podujatieSviatok piva Myjava 2024
Námestie M. R. Štefánika, Myjava
Ako začať s eshopom
Overené podujatieAko začať s eshopom
Alexandra Hotel, Púchov