Nipponfest & Hangukon 2016, ázijské kultúrne festivaly

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Kultúra, Prednášky, besedy, kurzy
Web podujatia:
www.nipponfest.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Nipponfest a Hangukon Vás počas chladného novembra (11.11. – 13.11.2016) na chvíľu prenesú do exotickej Ázie!

Môžete sa tešiť na zaujímavé prednášky, premietanie východných filmov a japonskej animácie (anime), aj interaktívne workshopy – kurz kaligrafie či tvorbu japonských kvetinových aranžmá ikebana v réžii Japonského centra. Uvidíte prezentáciu tradičných japonských bojových umení či ukážku malého divadla Kjógenu a večer sa zabavíte na diskotéke v kórejskom štýle s DJ-om Ondrom.

Samozrejmosťou sú súťaže plné zaujímavých cien, v ktorých môžete predviesť nielen svoju kreativitu a zručnosť, ale aj dobrodružnú povahu – súťažiť sa bude o najlepší kostým (cosplay), najlepšiu fanfiction poviedku a populárny Nipponquest Vás opäť potrápi niekoľkými interaktívnymi úlohami. Zahrať si budete môcť aj japonské spoločenské hry ako mahjong, shogi či go. V obchodíkoch s komiksmi, knižkami, módnymi doplnkami a filmovým, seriálovým, anime a manga merchom si nakúpite jedinečné festivalové suveníry.

Vstupenky kúpite v predpredaji prostredníctvom stránky iviton.sk za zvýhodnenú cenu 10 € alebo priamo na mieste. Vlastníci ZŤP majú vstup zdarma, treba sa preukázať preukazom. Ubytovanie pre návštevníkov mimo Bratislavy zabezpečia ubytovacie zariadenia v blízkosti DK Zrkadlový háj.

Fotografie
Podobné podujatia
Divadlo ŠiBe: „Prešporské rozprávky“
Overené podujatieDivadlo ŠiBe: „Prešporské rozprávky“
Nemecký kultúrny dom Rača, Bratislava
Stredovek v Sade 2024
Overené podujatieStredovek v Sade 2024
SAD JANKA KRÁĽA, Bratislava
Domo Emigrantes – koncert
Overené podujatieDomo Emigrantes – koncert
Kapucínsky kostol, Bratislava