NOCHE CUBANA EXCLUSIVA

Podujatie Púchov

NOCHE CUBANA EXCLUSIVA

Púchovská kultúra s.r.o. pripravuje v sobotu 3. 9. 2022 o 20.00 hod. netradičnú, exkluzívnu kubánsku noc: „Noche Cubana Exclusiva v Divadle Púchov“.

Všetci, ktorí prídu na túto letnú párty dostanú už pri vstupe privítací kubánsky drink a ochutnajú zaujímavé gastronomické špeciality.
Pripravený je bohatý hudobno- tanečný a gastronomický program, ktorý bude návštevníkov sprevádzať počas noci až do ranných hodín v priestoroch celého divadla. Predstavia sa nám mladé tanečnice z tanečnej skupiny: La Portella All Stars so svojími ohnivými a vášnivými choreografiami. V rámci špeciálneho programu sa budeme mať možnosť zapojiť do animácií a tanečnej show so skupinou Vivas Dance Group, ktorá nám predvedie ako sa má tancovať v pravom latino-americkom štýle. Hlavným hosťom programu bude 9 členná skupina Pura Esencia, ktorá nás bude sprevádzať počas celého večera exkluzívnymi karibskými hudobnými rytmami.

V rámci programu bude pre našich hostí vo foyery divadla a novootvorenej divadelnej reštaurácií, pripravená kubánska kuchyňa, bar s miešanými drinkami a prezentáciou originálnych kubánskych cigár, ktoré budeme počas celého večera fajčiť.
Vstupenky na Kubánsku noc v divadle (Noche Cubana Exclusiva) si môžete kúpiť na www.kultura.puchov.sk, alebo v pokladni kina hodinu pred premietaním.

Cena vstupenky je 20 € v PREDPREDAJI a 25 € na mieste v deň konania podujatia.

Všetkých ktorý chcú zažiť túto ohnivú šou srdečne pozývame.

o 20:00

 

Fotografie
Podobné podujatia
Fasa, oslavuje naša chasa!
Overené podujatieFasa, oslavuje naša chasa!
Dom armády - Posádkový klub, Trenčín
Prežili sme holokaust
Overené podujatiePrežili sme holokaust
KKC Hviezda, Trenčín
Kontakt 2024
Overené podujatieKontakt 2024
Areál Hatalisko, Tužina
Čo funguje na dnešné deti
Overené podujatieČo funguje na dnešné deti
New You štúdium, Trenčín