Novembre, Isole, Shores of Null

Podujatie Bratislava

Novembre, Isole, Shores of Null

NOVEMBRE (IT) + ISOLE (SWE) + SHORES OF NULL (IT)

NOVEMBRE
Po 9-ročnej odmlke a po prvý krát k nám na Slovensko prichádza gothic/death/doom metalová legenda z Talianska, kapela NOVEMBRE. Zoskupenie si svojím podmanivým atmosférickým metalom, nabitým emóciami a zasnenými nostalgickými náladami získalo na scéne silnú pozíciu a taktiež početnú fanúšikovskú základňu už počas 90-tych rokov albumami ako „Arte Novecento“, či „Classica“. Ich hudba je ako život sám – sú v nej všetky emócie, s ktorými sa človek stretáva počas života – láska, hnev, smrť, nádej, zúfalstvo ale aj radosť, a to všetko obalené v špecifickom, nezameniteľnom hudobnom rukopise, ktorý je pre NOVEMBRE tak typickým. Kapela, ktorá funguje na scéne už od roku 1993 a má na konte 8 radových albumov, v minulosti vystupovala v úlohe supportu takých zvučných mien ako KATATONIA, OPETH, PARADISE LOST, či MOONSPELL. V rámci nadchádzajúceho európskeho turné, kde sa kapela po prvý krát objaví v úlohe headlinera, bude prezentovať svoj úplne nový, v poradí 8-my album s názvom „URSA“, ktorý získava po celom svete jednu výbornú kritiku za druhou.
https://www.facebook.com/Novembre-9166507723/
https://www.youtube.com/watch?v=aEqLvqJvD0M

ISOLE
Títo ostrieľaní švédski majstri oslávili svoju 25-ročnú existenciu na scéne v roku 2014 svojím v poradí 6-tym albumom „The Calm Hunter“, kde vyšperkovali svoj prejav k dokonalosti. Hlavným identifikačným prvkom tejto kapely sú ťažké, miestami epické doomové riffy s osobitými vokálnymi harmóniami, okorenené growlami a jemnou progresivitou, všetko servírované s jedinečnosťou tak povestnou pre škandinávske kapely.
https://www.facebook.com/Isoleofficial/
https://www.youtube.com/watch?v=Rrff57UJREE

SHORES OF NULL
Talianska kapela, ktorá vznikla v roku 2013, s cieľom preskúmať temnú stránku metalovej hudby, absorbujúc prvky z gothic, doom, death a black metalu. Na konte má kapela debut z roku 2014 s názvom „Quiescence“, ktorý získal množstvo pochvalných recenzií a ktorý sa bude prezentovať na tomto nadchádzajúcom turné.
https://www.facebook.com/shoresofnull/
https://www.youtube.com/watch?v=tSii82MrVYI

Na bratislavskej zastávke tohto turné zabezpečí lokálny support atmospheric metalová kapela APRIL WEEPS z Dunajskej Stredy, ktorá je známa svojimi energickými a dravými vystúpeniami. Po obdržaní pochvalných kritík na debutový album „Outer Calm, Pain Within“ z roku 2013 a množstve odohraných koncertoch po boku takých etablovaných kapiel ako IN MOURNING, SATURNUS, či DRACONIAN, kapela momentálne komponuje skladby pre svoj druhý album, z ktorého zaznejú najnovšie kúsky po prvý krát práve na tomto koncerte. Bude to zároveň jediný koncert, ktorý má kapela na tento rok naplánovaný, takže si ich určite nenechajte ujsť!
https://www.facebook.com/AprilWeeps/
https://www.youtube.com/watch?v=S80Bd4koO2A

Predpredaj vstupeniek bude spustený čoskoro cez:
• Predpredaj.sk, Predprodej.cz
• Vo všetkých pobočkách Slovak Telekomu

HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI : Slušnej kanál ROCK TV , Rádio Rocková republika, Rádio FM, Rock Hard Slovakia.
Mediálni partneri: Rocker.sk, Musicborders, Valhalla, Metalexpress, Fobiazine, GutterSociety.com, Music – zone.eu, Livemusic.sk, citylife.sk, Metalmania- magazín, Metalirium, Metalsvět, Orbis Metallum, Stormbringer- the first austrian webzine, Perun.hr, Rock Hard Hungary, Kronos Mortus-hungarian webzine,

Miesto konania podujatia: Randal Club - live&wild rock'n'roll music club, Karpatská 2, Bratislava
Vstupenky: http://www.predpredaj.sk/
Dátum začiatku podujatia: 14. Septembra 2016 19:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1569N 17.1132E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Novembre, Isole, Shores of Null

Fotografie
Podobné podujatia
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
DK Zrkadlový háj, Bratislava
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
POČUŤ SRDCOM 2024
Overené podujatiePOČUŤ SRDCOM 2024
DK Zrkadlový háj, Bratislava
MAXIM GALKIN
Overené podujatieMAXIM GALKIN
STARS auditorium, Bratislava