O KOCÚROVI A PYŠNEJ HVIEZDE

Podujatie Bánovce nad Bebravou

O KOCÚROVI A PYŠNEJ HVIEZDE:

V piatok 31.1.2020 sa v Mestskom kultúrnom stredisku v rámci Piatkov pre deti uskutoční detská divadelná hra Kocúr a pyšná hviezda so začiatkom o 16:30.

"Hlavným hrdinom príbehu je kocúr Leo. Leo nie je len tak obyčajný kocúr, vie rozprávať a vždy keď sa zvečerí z terasy domu sleduje oblohu, aby sa pozeral  na najjasnejšiu hviezdu zo všetkých. Jeden večer jeho obľúbená hviezda zmizne! Leo opustí svoj domov a vydá sa na dobrodružnú cestu, aby ju našiel. Stretne prefíkanú mačku, v lese natrafí na zákonom chráneného hlucháňa hôrneho či na bláznivého čarodejníka Lesomila. Kocúr  postupne príde na to, že svet mimo jeho domova je celkom iný a aj plný nástrah. Či sa hviezda na oblohe opäť rozžiari, Leovi budú musieť pomôcť i diváci. Kocúr a pyšná hviezda je autorskou divadelnou hrou o sile priateľstva. Je spestrená tieňovým divadlom a pesničkami. Nenechajte si  ujsť čarovnú atmosféru našej novej rozprávky!"

Vstupné je 4 € na osobu a lístky si môžete zakúpiť v rámci predpredaja v MsKS na ulici J. Matušku alebo v Informačnom centre na námestí. Bližšie informácie vám ochotne poskytneme na t. č. 038/ 760 3016, 0948 274 743 alebo na mailovej adrese kulturabn@kulturabn.sk  

Fotografie
Podobné podujatia