Objav esenciu svojej Shakti | Tantra retreat pre ženy

Podujatie Šútovo

Milá žena,
Chceš mať hlbšie spojenie so svojím telom?
Chceš zažívať príjemné, intenzívne pocity z intímneho spojenia?
A si otvorená novým skúsenostiam? Chceš sa naučiť prijímať sa úplne tak, ako si?
V tom prípade si poď užiť výnimočný retreat venovaný ženskosti a ženskej sexualite.
Shakti je Ženskosť. Je to dynamická sila. Shakti je tá časť života, ktorú môžeme vnímať. Je to oheň, sila. Mravčenie v rukách a tlkot srdca... Iskra v oku človeka, na ktorého sa pozeráme. Tvorivá sila, ktorá stojí za všetkými vecami.
Sprostredkujem ti prastaré taoistické techniky, rituály a tantrické meditácie pre zlepšenie kontaktu s lonom, aby sa prebudila jeho pružnosť a jemnosť. Ako? Pomocou jóni vajíčka, ktoré ti pomôže výrazne zvýšiť libido a posunúť tvoj milostný život na vyšší level. Veď zažívať príjemné, intenzívne pocity z intímneho spojenia a otvoriť nový rozmer prežívania orgazmických stavov je túžbou každej ženy! Aj jej partnera 🙂
Hneď prvý večer zažiješ nádherný rituál intuitívneho výberu vajíčka, ktoré si po víkende odnesieš domov!
Naučíš sa, ako vajíčko bezpečne používať (vkladať, vyberať, čistiť a starať sa oň), techniky na ovládanie svalov jóni, panvového dna a spodného bruška. Ako pomocou vajíčka kumulovať a rozvádzať energiu z panvy do celého tela tak, aby ti prinášala potešenie a liečila.
Špeciálnu pozornosť budeme venovať relaxačným, uvoľňovacím technikám a meditáciám pre lono. Druhý večer zažiješ rituál Zasvätenie, ktorý ti pomôže očistiť jóni od nánosov, starých, nepotrebných, temných energií, od zranení, chorôb, bolestí a uložených nespracovaných emócií. Okrem hĺbkového liečenia psyché si užiješ aj masáže, hýčkanie, relax a odpočinok.
Retreat Objav esenciu svojej Shakti je magická cesta k väčšej sebaláske, vedomému komunikovaniu s vlastným telom, k potešeniu a napokon k nekonečnej ženskej sile, ktorá sa ukýva v každej z nás.
O lektorke:
Tantra je môj život a moja vášeň. Na túto cestu som vstúpila v roku 2013, keď som hľadala zmysel toho, čo to znamená byť ženou. Zážitkové transformačné retreaty prinášam ženám už 7 rokov. Kurzami tantra jogy a zážitkovými intenzívnymi programami si u mňa prešlo 350+ žien. Rada sprostredkujem ochutnávku tohto zážitku aj tebe.

****
Termín: štvrtok 23. – nedeľa 26. marec 2023
Miesto: Centrum Rieka, Šútovo
Lektorka: Barbora Sihelská
Cena: 350 €
GARANCIA: V prípade, že nebudeš
po skončení retreatu s jeho kvalitou spokojná, dostaneš 100 % uhradenej
sumy späť!

Nezáväzná PRIHLÁŠKA: https://bit.ly/Tajomstvo_Prihlaska

****
Každý retreat prebieha ako ucelená víkendovka, nezávisle od ďalších tém. Uchopenie každej z tém ide do hĺbky a vždy otvára nové obzory.
Počas každého retreatu ideme spoločne, bezpečne, v uzavretej skupine žien. Nie sú potrebné žiadne predchádzajúce skúseností s energetickou prácou.
Teším sa na teba,
Baška Sihelská, certifikovaná lektorka tantry
Fotografie
Podobné podujatia