Okamžité krepčenie

Podujatie Bratislava

Okamžité krepčenie @KC Dunaj~

Klubová noc, ktorej kvality nestarnú. Legenda, ktorú treba zažiť na vlastné uši. Beaty, ktoré si chceš užiť s kámošmi. Krepčenici pre ozajstných vyznávačov hip-hopu a príbuzných žánrov budú kraľovať DJ Vec, Supa, DJ Miko a DJ Metys. Tak nech ťa vidíme na parkete!

DJ Vec
rapuje a produkuje hudbu, ale najdlhší vzťah má s gramcami a mixpultom. S tým, ako spraviť dobrú párty má bohaté skúsenosti a keďže nie je skúpy, rád sa s nami o ne podelí. Vec patrí k špičke domáceho hip-hopu. Len nedávno vydal EP Domáce potreby, ktoré by mala mať doma každá domácnosť s dobrým vkusom.

Supa (DJ set)
je známy z projektu Moja Reč, ale aj sólo. Jeho debut Čierne dni získal cenu RHA. Supa spolupracoval aj s ďalšími rapermi a skupinami ako H16, AMO, Zverina, Vec alebo Strapo. Na tejto párty sa však predstaví ako DJ, ktorý sa s nami podelí o svoje obľúbené kúsky.

DJ Miko
hráva už viac ako pätnásť rokov. Začínal na legendárnych akciách RAPREZENT v Metro klube. Na konte má niekoľko mixtape-ov a spoluprác nielen s legendárnou DMS, ale aj s interpretmi ako Decko, Tono S., Mugis či Separ.

DJ Metys
je člen bandy Gramo Rokkaz, ktorá na scéne určite neprehľadnete a ktorú môžete vidieť na koncertoch po Slovensku a Čechách. Metys je jedným z Djov tejto crew a jeho vkusne poskladané skreče zdobia nejeden slovenský album.

14. 1. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Shattlé, Radio_FM, 90bpm.sk, Rap Generation, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, Príjmi #cveng - UKAZ SA, Music-zone.eu, Bombing, MUSIC4U.SK, Dobré noviny, Kultúra v Bratislave, in.ba

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 14. Januára 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 15. Januára 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Okamžité krepčenie @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
MIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Overené podujatieMIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Amfiteáter Rača, Bratislava, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
Danube beats
Overené podujatieDanube beats
Loď Harmónia, Bratislava
MDD v Ružinove
Overené podujatieMDD v Ružinove
pred DK Ružinov, Bratislava