Okamžité krepčenie

Podujatie Bratislava

Okamžité krepčenie @KC Dunaj~

Krepčiť od večera do rána budeme na the most legendary žúre, ktorý nás zásobí kvalitným oldskúlom, ale aj kúskami zo súčasnosti. Hip-hop, dancehall, funk, soul či RnB nás okamžite stiahnu na parket. Večer bude do nás pumpovať kvalitnú hudbu Laci Strike, Škrupo, Shakul a Metys.

Laci Strike
je známy hlavne ako tanečník a choreograf, ale svoj vzťah k hudbe nevyjadruje len tancom. Svoje obľúbené kúsky, či už z hip-hopu alebo funku, soulu a ďalších žánrov, predvedie sťaby DJ, ktorý zaručenie vie, na čo sa dobre krepčí.

Škrupo
alias Daddy Skrupee je MC, spevák, rozhlasový moderátor a tiež vášnivý DJ, ktorý mixuje najmä žánre ako hip-hop, dancehall či reggae. Jedna z tvári relácie Príjmi#cveng nás poriadne rozkrepčí.

Shakul
začínal pred rokmi ako hip-hopový DJ a promotér v rodnej Trnave. Neskôr začal hrávať popri svojich srdcovkách trueschool a boombap hip-hope aj iné žánre ako funky, disco či lounge & classic afro latin music. Má rád dobrú, neprevarenú hudbu, ktorá je robená od srdca.

DJ Metys
patrí k ľudom, ktorých na našej scéne určite neprehliadnete a ktorí stoja za viacerými obľúbenými klubovými akciami. Metysove vkusne poskladané skreče zdobia nejeden slovenský album

11. 3. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Príjmi #cveng - UKAZ SA, Music-zone.eu, bombing.eu, Music4u.sk, Interez, in.ba, Dobré noviny, 90bpm.sk, Rap Generation, Kultúra v Bratislave, Shattlé

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 11. Marca 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 12. Marca 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Okamžité krepčenie @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
Bratislavský Kaviár májový
Overené podujatieBratislavský Kaviár májový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava