Orgonight 2017

Podujatie Košice

Orgonight 2017

Povianočný festival Orgonight, pod záštitou Tabačka Records, je ideálne miesto pre stretnutia navrátilcov s domácimi počas neopakovateľnej noci naplnenej divokou hudbou a plným barom.

Raptor Koch je hudobný projekt jedného pivničiara z obce Jasenov pri Humennom. Tento netvor ostáva ukrytý v pivnici, kde kuje svoje neplechy.

THXM
Projekt Tomáša Mutinu z Terminal State minulý rok debutoval dvomi albumami. Prvý bol ladený do experimentálneho techna MAYHEM (2016). V marci 2017 vyšlo CD Future might Be Delayed. Tomáš sa venuje experimentálnej tvorbe, ale aj svojmu domovskému Terminal State, napriek tomu rád experimentuje s modulárnym syntezátorom.

Detox of a Pony
Detox Of a Pony je rockovo-bluesovo-rockandrollové duo z Ľubovne a Prešova. Basa a bicie je všetko čo potrebujú na "stejdži" :) Za svoju krátku existenciu stihli byť nominovaní na nováčika roka Radio Head Awards, Vyhrať Demovnicu rádia_fm, koncertovať a hrať na jednom z najväčších rockových festivalov na Slovensku TopFest. Kapela práve pracuje na svojom prvom CD.

Business Mermaid
Éterický šarm vo vulgárnych polohách. Štyri mladé ženy rozpútajú búrku na pódiu. Kapela Business Mermaid vyzrieva, chystá druhý album a koncertuje. Lo-fi noblesa. Akoby sa objímali Warpaint a CSS. Muži aj ženy môžu zošalieť.

Gain Control
Gain Control is open-mic electronic punk live act.

Music is heavely influenced by EBM, electro-industrial and techno music. Audience is creating and participating in the act of Gain Control. Yamaha RS7K is being used as a main signal source.

"More hipster than a hipster and more punk than a punk!" [Andre Savetier, post-punk activist]

Vstup: 5€

Miesto konania podujatia: Tabačka Kulturfabrik, Gorkého 2, Košice
Dátum začiatku podujatia: 29. Decembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 30. Decembra 2017 02:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7291N 21.2559E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Orgonight 2017

Meno organizátora: Tabačka Kulturfabrik
Fotografie
Podobné podujatia