Original ENIGMA Voices

Podujatie Bratislava

Členovia Enigma vystúpia na Slovensku po prvýkrát naživo

Tri nominácie Grammy, 70 miliónov predaných nahrávok, viac ako 100 certifikátov zlatých a platinových albumov a to je len viditeľná časť projektu. Napriek týmto ohromujúcim počtom Enigma nikdy nebola na turné a ani nevystupovala live.

"Sadeness", "Return to Innocence", "Gravity of Love" a mnoho ďalších hitov zaznejú naživo originálnymi členmi projektu Enigma.

Andru Donalds, Angel X a Fox Lima, ktorých hlasy boli za mnohými piesňami projektu Enigma, vystúpia na Slovensku ako "Original Enigma Voices" v prvej časti celosvetového turné – All Best Hits Tour 2019.

Spolu so sláčikovým orchestrom a živou kapelou, na skoro 2 hodinovom koncerte, odzneje veľká časť populárnych hitov projektu Enigma.

Enigma bola založená v roku 1980 nemeckým producentom Michaelom Cretu a zaujala milióny poslucháčov jedinečnými a ikonickými zvukmi, ktoré sa nedajú s ničím porovnať. Syntéza hudobných štýlov, gregoriánske chorály, etnické žalmy, kostolné zvony, orgány a podobné nástroje vytvárajú veľmi špecifické, atmosférické a niekedy aj psychedelické zvuky. Ohromujúci rekordný predaj a skryté tváre urobili Enigmu jedným z najpopulárnejších a najtajomnejších hudobných projektov poslednej dekády. Úspech Enigmy bol inšpiráciou pre mn oh&yacut e;ch umelcov a producentov vrátane projektu Gregorian, ktorý hrá moderné popové a rockové skladby inšpirované štýlom Gregoriánskeho chorálu.

Koncert bude pozostávať z viac ako dvadsať skladieb z rôznych albumov, vrátane "The Rivers of Belief" z prvého albumu "MCMXC A.D" až po skladbu "Amen" z posledneho albumu "The Fall of Live of an Rebel Angel".

Andru Donalds hovorí, že to bude magická show a nezabudnuteľná cesta do okúzľujúceho sveta zvukov a obrazov.

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia
ROD STEWART
Overené podujatieROD STEWART
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
50 Cent 2024
Overené podujatie50 Cent 2024
na starom letisku vo Vajnoroch, Bratislava
Joker Out
Overené podujatieJoker Out
na starom letisku vo Vajnoroch, Bratislava
DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
Overené podujatieDIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
na starom letisku vo Vajnoroch, Bratislava