PCF 21 New Era

Podujatie Poprad

PCF 21 New Era

Staň sa aj ty súčasťou najstaršej MMA organizácie na Slovensku a poď spoločne budovať NEW ERA na MMA podujatí kde nesmieš chýbať !

Najstaršia slovenská organizácia MMA – PCF – Pit Cage Fighting, známa svojou kvalitou zápasov, skvelou hudobnou a svetelnou show prináša už svoje 21. pokračovanie svojich veľmi úspešných turnajov MMA, tentoraz s podtitulom NEW ERA.

Fanúšikov nie len MMA, čaká najlepšie a najväčšie podujatie tejto slovenskej MMA organizácie, ktorá bola pri zakladaní slovenského MMA, NEW ERA podujatie otvorí novú éru tejto úspešnej organizácie a prinesie mnoho skvelých noviniek.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na medzinárodnú PCF profesionálnu fight card, ktorú organizátori postavili na najvyššiu úroveň v histórii organizácie a sľubujú najlepšiu show tejto MMA organizácie, promotéri majú pripravené zvučné mená MMA scény, ktoré budú postupne odhaľovať.

Záujem divákov o PCF sa z podujatia na podujatie zvyšuje a Fightcard PCF sľubuje TOP športový zážitok a svojím obsadením ponúka kvalitu tej najvyššej MMA úrovne. Diváci sa môžu už tradične tešiť na skvelú svetelnú a hudobnú show, a populárnu PCF FANZONE.

Pre fanúšikov na tribúnach A1, A2, A3, B1, B2, B3, D je opäť pripravené miestenkové sedenie, ktoré prinesie pre fanúšikov svoj presný výber miesta a svojho komfortu.

Pre VIP hostí je pripravené sedenie na ploche priamo pri oktagone, VIP PROGRAM ponúka staronovú možnosť obsadenia VIP DIAMOND PACKET (VIP stolov) v obmedzenom množstve a ponúka jedinečnú možnosť sedenia na tejto exkluzívnej akcii, možnosť rezervovania len na dole uvedených telefónnych číslach.

Kontakt pre VIP DIAMOND PACKET a VIP PLATINUM ticket: Dávid Kedžuch +(421 905 222 745) alebo Pali Hrubý (+421 908 411)

Začiatok podujatia: 21. 12. 2019 19:00:00
Koniec podujatia: 21. 12. 2019 23:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieDukelský beh mieru 2024
Pešia zóna, Svidník
Beh za Tatry
Overené podujatieBeh za Tatry
Areál skokanských mostíkov na Štrbskom Plese, Štrba
ROYAL DOM CUP 2024
Overené podujatieROYAL DOM CUP 2024
Park pri futbalovom ihrisku, Častkovce
PRÍPRAVNÝ ZÁPAS Slovensko – Wales
Overené podujatiePRÍPRAVNÝ ZÁPAS Slovensko – Wales
Štadión Antona Malatinského City Arena Trnava, Trnava
Medzinárodný deň detí | Váľanie mája
Overené podujatieMedzinárodný deň detí | Váľanie mája
SNOW PARADISE Veľká Rača, Oščadnica