Plávajú celé Košice 2017

Podujatie Košice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Košice

Plávajú celé Košice 2017

Mestská časť Košice-Staré Mesto zrealizuje už po druhýkrát projekt Plávajú celé Košice, ktorý vzišiel minulý rok z dielne Komisie zdravotnej, sociálnej, kultúry, školstva a športu. Autorom myšlienky plávajúcich Košíc je člen komisie Michal Djordjevič. Prvý ročník bol s počtom účastníkov 614 najúspešnejším športovým projektom Starého Mesta. Pokračovať v ňom teda budeme aj tento rok.
Sobota 23.9.207 bude patriť všetkým plávaniachtivým Košičanom. Pribudnú dokonca aj sprievodné podujatia a to potápanie s potápacím prístrojom za asistencie certifikovaného potápača, 3 generačná štafeta a vodný aerobik.
Cieľom projektu je podporiť a spopularizovať samotné plávanie, ktoré je prospešnou pohybovou aktivitou pre všetky generácie. Zároveň chceme návštevníkom predstaviť Mestskú krytú plaváreň v novom šate po rekonštrukcii bazénovej haly.
Veríme, že podujatie poteší všetkých, ktorým je plávanie sympatické a zároveň priláka a získa si pre tento šport aj ďalších, či už sú to deti, mládež, ľudia v produktívnom veku, alebo seniori

Miesto konania podujatia: Mestská krytá plaváreň, Protifašistických bojovníkov 4, Košice
Dátum začiatku podujatia: 23. Septembra 2017 10:00
Dátum ukončenia podujatia: 23. Septembra 2017 18:00
Pravdepodobné súradnice: 48.72N 21.2647E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Plávajú celé Košice 2017

Meno organizátora: Košice Staré Mesto
Fotografie
Podobné podujatia