Polemic v Clube Hron

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Kam v Bratislave, Koncerty
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Polemic v Clube Hron

Začiatok podujatia: 19. decembra 2020
Slovenská jamaj ska a reggae kapela sa u nás predstaví po prvýkrát. Toto zoskupenie vás nenechá sedieť. Známe piesne, od tejto skupiny si môžete vychutnať už 19.12.2020
Zakúpte si už teraz najlepšie miesta
Dátum: 19.12.2020
Čas: 21.00 hod
Cena: 15€ státie
20€ sedenie
25€ VIP BOXY / iba v clube
Dôležité upozornenie: čas 21.00 hod neznamená začiatok vystúpenia, ale začiatok akcie, kde je interpret uvedený, ako hosť večera!

Všeobecné podmienky - Club HRON:
VSTUP: Club Hron si vyhradzuje právo zamedziť vstup osobám, ktoré vzbudzujú oprávnené pochybnosti o konaní a správaní sa v súlade s prevádzkovým poriadkom – napr. osoby pod vplyvom alkoholu a iných návykových látok, agresívne správanie atď. Posúdenie skutočností je v kompetencií personálu. Vstup od 18 rokov, na každý event!
CENA VSTUPENKY: Cena vstupenky sa môže líšiť nasledovne: iná hodnota v predpredaji a iná po začatí eventu.

REZERVÁCIA MIEST: Zakúpené vstupenky na event zahŕňajú aj rezerváciu miesta a to maximálne na 1 hodinu od začatia eventu! Po tomto čase budú miesta uvoľnené a znovu sprístupnené na ďalší predaj. Club Hron si vyhradzuje právo na zmenu sedenia / miesta / z organizačných dôvodov.

VSTUPENKY: Predaj vstupeniek na predpredaji, bude ukončený v deň vystúpenia o 15.00 hod. Vrátenie vstupeniek je možné maximálne 5 dní pred eventom. Po tomto termíne nebudeme akceptovať vrátenie vstupeniek!
Fotografie
Podobné podujatia
Whitney Houston Tribute koncert
Overené podujatieWhitney Houston Tribute koncert
STARS auditorium, Bratislava
The Kolors
Overené podujatieThe Kolors
na starom letisku vo Vajnoroch, Bratislava