Putovanie tajomným Gemerom

Podujatie Gemer

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Turistika
Ďalšie podujatia v meste Gemer

Putovanie tajomným Gemerom

Milí priatelia,
skupina LaLoba vás pozýva na PUTOVANIE TAJOMNÝM GEMEROM v rámci projektu PÚTNIK ŽIVOTOM.
Putovanie sa uskutoční 12.10 -16.10 2016 a na túto cestu pozývame putovať mužov aj ženy každého veku:)

Putovať budeme do tajomných kútov Karpát,ktorým vládnu monumentálne stromové Bytosti. Cesty nás povedú náhornými plošinami Silickej planiny, kde ľudská ruka doposiaľ zasiahla veˇmi málo.Sprevádzať nás budú ojedinelé krasové útvary ako jaskyne, hlboké krasové jamy,závrty, priepasti a kaňony.Jedinečná fauna a flóra sú súčasťou tejto malebnej rajskej záhrady.V druhej časti putovania sa presunieme k pôvabnej,takmer zabudnutej dedinke Brdárka, ktorej dominuje mohutný kopec Radzim,Budeme mať možnosť zoznámiť sa s miestnou komunitou ľudí ,ktorí zachránili dedinu pred vymretím a ktorých hlavným cieľom je trvalo udržateľný život- permakultúra.

PÚTNIK ŽIVOTOM
sú putovania pre mužov a ženy málo prebádanou divočinou
po zabudnutých miestach Slovenska a okolitých krajín

Cez priamy zážitok a skúsenosť budeme mať možnosť spoznať krajinu, jej zákonitosti, premeny a hlavne samých seba. Zoznámime sa so starými dávnovekými príbehmi hôr a zeme (geológia, geografia, biológia, história). Prostredníctvom ranných cvičení sa spojíme so svojim telom i dušou. Počas putovania budeme mať možnosť pracovať na seba očiste a seba rozvoji a budeme sa snažiť tvorivým spôsobom odovzdať pozitívnu informáciu okolitej krajine.

Putovaním sprevádza Braňo Barok – od malička vedený k pozitívnemu vzťahu a k zodpovednosti ku krajine v ktorej žije. Vyštudoval geológiu, čo mu dalo jedinečný pohľad na Matku Zem ako na živú a neustále sa meniacu Bytosť. Sedem rokov prevádzkoval čajovňu Čhajori vo Svätom Jure, spojenú s organizovaním kultúrno-spoločenských podujatí. Momentálne pracuje ako učiteľ v lesnom klube Domček Lesníček. V minulosti absolvoval kurzy Tao jogy a ročné terapeutické vzdelávanie na Škole Empatie. Už niekoľko rokov sprevádza ľudí po zabudnutých miestach slovenskej divočiny. So svojou ženou a dvoma deťmi žije vo Svätom Jure
http://putnik-zivotom.webnode.sk/

cena : 130 Eur
(zahŕňa sprevádzanie, spoločnú dopravu autom a ostatné
cestovné náklady, ubytovanie - 2x nocľah, 2x večera, 1x
obed v obci Brdárka)

prihlasovanie a bližšie info: branobarok@gmail.com
02/ 44630641 ( po 19tej hodine)

Miesto konania podujatia: Gemer, Banskobystrický kraj, Slovensko, Gemer
Dátum začiatku podujatia: 12. Októbra 2016 05:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Októbra 2016 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.45N 20.3167E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Putovanie tajomným Gemerom

Fotografie
Podobné podujatia