Radošinské naivné divadlo - MADONA S DIEŤAŤOM

Podujatie Dubnica nad Váhom

Radošinské naivné divadlo - MADONA S DIEŤAŤOM

Radošinské naivné divadlo privítame v našom meste i tento rok a to tentokrát so svojou horkou komédiou o ľuďoch z domu vedľa diaľnice "Madona s dieťaťom". Srdečne Vás pozývame do Domu kultúry 21. 5. 2024 o 19.00 h.

O divadelnom predstavení

Rodina Hrdličkovcov žije v dome kúsok od diaľnice, takže zvuk áut k nim často dolieha. Manželia Hrdličkovci to ani navzájom neprežívajú ideálne, skôr naopak, no majú dve dospelé pekné dcéry a navyše vtipného, na prvý pohľad hluchého deda Karola, otca Kamila Hrdličku, ktorý si žije svoj život so psom a veselými spomienkami v neďalekej letnej kuchyni. Dedo Karol vedie dlhoročný a márny spor so župou, ktorá mu dlhuje peniaze za vyvlastnený pozemok pod diaľnicou, a krásne dcéry domáceho pána Kamila Hrdličku sú zase stredobodom mužského záujmu. Počas rodinnej oslavy päťdesiatin Kamila Hrdličku dôjde k zvláštnej situácii: dcéry pána Hrdličku Pavla a Šarlota sa pred rodičmi nečakane zrieknu rodinného dedičstva iba z jediného dôvodu: obidve znenazdania túžia zdediť iba jedinú vec v dome – obraz, ktorý u Hrdličkovcov už roky visí na stene – Madona s dieťaťom od zakladateľa slovenskej výtvarnej moderny Mikuláša Galandu.

Účinkujú: Stanislav Štepka, Maruška Nedomová, Viktória Spišáková alebo Bronislava Kováčiková, Martina Slobodová alebo Jana Labajová, Mojmír Caban, Jozef Adamčík alebo René Štúr, Peter Ondrejička alebo Michal Spielmann a Ladislav Hubáček.

Cena vstupenka: 23 €
Tešíme sa na vás!

Začiatok podujatia: 21.05.2024
Fotografie
Podobné podujatia
DIVADELNÁ KOMÉDIA MILENEC
Overené podujatieDIVADELNÁ KOMÉDIA MILENEC
Mestské kultúrne stredisko, Bánovce nad Bebravou
Klimaktérium 2
Overené podujatieKlimaktérium 2
Kino Mier, Považská Bystrica
Svetový Slovák Štefánik
Overené podujatieSvetový Slovák Štefánik
ND Štefánikov, Brezová pod Bradlom