Rapunsel na vlásku - interaktívne predstavenie pre deti

Podujatie Dubnica nad Váhom

Rapunsel na vlásku - interaktívne predstavenie pre deti

Už 16. mája vás a vaše deti srdečne pozývame na interaktívne detské predstavenie "Rapunsel na vlásku" na motívy legendárnej rozprávky bratov Grimmovcov v interpretácii popredných umelcov s originálnymi hlasmi.

Objavte slobodu, úprimnosť a obrovskú lásku s princeznou ktorej život visí na vlásku. Rapunsel na vlásku je interaktívne detské muzikálové predstavenie na motívy jednej z najkrajších detských rozprávok od najznámejších tvorcov, plnej humoru spletitých situácii a nezvratných osudov, kde pravda, láska a sny víťazia. S nami zažijete tie najkrajšie a najväčšie sny, ktoré Rapunsel sníva, pretože jej obrovká túžba a sila spoznávať život je pre ňu tak oslobodzujúca a poučná. Stretnete sa s nebojácnou Rapunsel, závistlivou matkou Gothel a prešpekulovaným, no zamilovaným Eugenom.
Vychutnajte si skvelé spevácke a herecké výkony slovenských muzikálových hercov a spevákov aj s originálnymi hlasmi zo známej filmovej rozprávky. Príďte sa s nami zabaviť, zatancovať a zaspievať svetoznáme hity. Vytvoríte spolu s nami neuveriteľný príbeh, na ktorý nebudete vedieť zabudnúť.

Obsadenie:
Rapunsel - Lucia Bugalová/ Simona Augustovičová Macocha - Natália Kóšová/Lucia Bugalová/Yvetta Blanarovičová Eugen - Matej Koreň

Cena vstupeniek je rovnaká pre deti aj dospelých - 13€/osoba.

Tešíme sa na vás.

o 17:00

Začiatok podujatia: 16.05.2024
Fotografie
Podobné podujatia