Rodinný deň

Podujatie Dolná Krupá

Rodinný deň
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Dolná Krupá

Rodinný deň

Tento rok organizujeme už 5. ročník Rodinného dňa. Podujatie sa uskutoční 1. júna v areáli “pivárne u Kajla” v Dolnej Krupej.

Počas celého dňa bude prebiehať volejbalový turnaj EPLOCUP. Na turnaj je možné sa prihlásiť na FB: Dominik Vyskoč alebo na tel. č. 0918 406 639. -maximálny počet tímov je 10.
-v jednom tíme musia byť minimálne 4 hráči a z nich musí byť aspoň jedna žena, ktorá bude vždy prítomná na ihrisku. -štartovné na hráča je 10€ - v štartovnom je zahrnutá 1x cigánska a 1x nápoj (kofola,pivo). -systém turnaja bude upresnený po konečnom počte tímov. Rodinný deň bude spojený s dňom detí, ktorý organizuje obec Dolná Krupá. Posledné stanovište bude v v areáli “pivárne u Kajla”, kde budú pre deti, rodičov a vlastne úplne pre všetkých pripravené súťaže, skákací hrad, vodný futbal, maľovanie na tvár, penová párty a veľa ďalších aktivít.

Počas celého dňa nás bude sprevádzať moderátor Adam Puvák ,ktorého môžete poznať z Trnavského rádia.
Večer nám spríjemní naša domáca hudobná skupina Variant, ktorá nám vytvorí rodinnú atmosféru. Počas celého dňa bude k dispozícii gastro zóna, v ktorej bude k dispozícii bar s alko a nealko nápojmi, cigánska, zmrzlina, donutky a ujo s pukancami. Tešíme sa na Vás a dúfame, že vytvoríme príjemnú rodinnú atmosféru.

9:00

Začiatok podujatia: 01.06.2024
Fotografie
Podobné podujatia
LEStival 2024
Overené podujatieLEStival 2024
park, Dolná Krupá
ŠIKMÁ VEŽA FEST
Overené podujatieŠIKMÁ VEŽA FEST
Štadión, Vrbové
Gulášfest Špačinský kotlík 2024
Overené podujatieGulášfest Špačinský kotlík 2024
Park pri amfiteátri, Špačince