Ruža Ružinova

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Výstavy a veľtrhy, Zábava, párty
Web organizátora:
www.cultusruzinov.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Ruža Ružinova

PROGRAM
15:00 Registrácia ružinovských záhradkárov
16:00 Koncert kapely Zenit
16:30 Kuchárska šou šéfkuchára z reštaurácie Jedna báseň
17:00 Súťaž - Najkrajšie oblečená ružová dáma
18:00 Sadenie ruží
18:00 Ado Juráček, výherca súťaže Kapela Ružinova 2016
19:00 Vyhlásenie výsledkov o najkrajšiu, najvoňavejšiu ružu a kyticu z ruží
19:30 Tombola

Sprievodný program: nafukovacie atrakcie, maľovanie na tvár, tvorivé dielne, ochutnávka výrobkov z ruže

MČ Ružinov a Cultus Ružinov tento rok ocenia tie najkrajšie a najvoňavejšie ruže z ružinovských záhrad a skrášlia Park Andreja Hlinku vysadením ruží, do ktorého sa môžu zapojiť deti aj dospelí. Moderátorom bude Richard Vrablec.

To všetko na prvom ročníku podujatia RUŽA RUŽINOVA, ktoré bude v nedeľu 2. júla v Parku A. Hlinku. Návštevníkov okrem pestrých farieb a krásnych vôní kvetov potešia aj stánky a ochutnávky výrobkov z ruží a bohatý kultúrny program.

Od obeda je pripravená súťaž ružinovských záhrad o NAJKRAJŠIU, NAJVOŇAVEJŠIU RUŽU A O NAJKRAŠIU KYTICU Z RUŽÍ. Odniesť si môžu hodnotné výhry v podobe poukážok v hodnote 100 Eur na nákup v záhradnom centre.

Nadšenci módy a obliekania si zas prídu na svoje v SÚŤAŽI O NAJKRAJŠIE OBLEČENÚ RUŽOVÚ DÁMU, do ktorej sa môžu zapojiť s originálnym oblečením na tému ruže. Ocenené dámy môžu získať poukázky na nákup oblečenia v Avion Shopping Park a to v hodnote 100, 50 a 30 €.

Pre deti sú pripravené tvorivé dielne, nafukovacie atrakcie a súťaž o najkrajšiu maľbu na tému ruža. V nej môžu vyhrať ceny pre celú rodinu ako víkendový pobyt, vstupenky do akvaparku a rodinnú pizzu.

V rámci programu sa návštevníci môžu tešiť na kuchársku šou šéfkuchára Tibora z ružinovskej reštaurácie Jedna báseň, ktorý predstaví varenie s neobvyklou ingredienciou - ružou.

Nie je náhoda, že práve erb MČ Ružinov obsahuje emblém ruže. Ruže patria k najstarším pestovaným rastlinám vôbec a Ružinov sa v minulosti pôvodne volal nemecky Rosenthal, čo znamená Ružový ostrov. ,,Tieto krásne a vznešené kvety zdobia mnohé sídliskové predzáhradky a záhrady rodinných domov a prinášajú radosť očiam ich pestovateľov a okoloidúcich. Chceme týmto podujatím oceniť ich dlhoročné snaženie a podporiť ich aby aj naďalej skrášľovali našu mestskú časť“ dodala Andrea Kozáková z Cultusu Ružinov.

Vstup na podujatie bude zadarmo. Viac o podujatí Ruža Ružinova nájdete na webe cultusruzinov.sk a na Facebooku Cultus Ružinov.

Miesto konania podujatia: Park Andreja Hlinku, Ružinovska, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 2. Júla 2017 16:00
Dátum ukončenia podujatia: 2. Júla 2017 19:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1568N 17.1583E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Ruža Ružinova

Meno organizátora: Cultus Ružinov
Fotografie
Podobné podujatia