TECH INNO DAY 2017

Podujatie Bratislava

TECH INNO DAY 2017

Univerzitný technologický inkubátor STU - InQb organizuje v spolupráci s hlavným partnerom podujatia Nadácia ESET a spoločnosťou ESET networkingové podujatie, ktorého cieľom je predstaviť súčasné inovácie startup firiem a študentských tímov v rôznych technických oblastiach a tiež poskytnúť priestor na networking.

Podujatie sa bude konať v priestoroch FIIT STU v Mlynskej doline pod záštitou rektora STU - prof. Ing. Roberta Redhammera, PhD.

Po úvodnom otvorení podujatia sa počas krátkych prezentácií predstavia jednotlivé vystavujúce tímy študentov a firiem. Nasledovať bude panelová diskusia zástupcov úspešných firiem. Následne budú vyhodnotené 3 najlepšie tímy v kategóriách "firma" a "študent", ktoré získajú zaujímavé ceny od partnerov. V závere podujatia bude priestor na networking, pričom účastníci a návštevníci podujatia si budú môcť dohodnúť krátke stretnutia so zaujímavými osobnosťami z panelovej diskusie.

Registrácia pre vystavovateľov je otvorená do 17.3.2017 - do tohto termínu je potrebné zaslať vyplnené profily, ktoré nájdete na stránke: www.inqb.sk/techinnoday.
Pre všetky prihlásené tímy pripravujeme pred podujatím tréning prezentačných zručností.

Registrácia pre návštevníkov podujatia bude spustená čoskoro, o všetkých aktuálnych informáciách týkajúcich sa podujatia budeme priebežne informovať na stránke tejto udalosti a budú taktiež aktualizované na web stránke podujatia www.inqb.sk/techinnoday.

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte na: info@inqb.sk, 0918 669 209 (Lenka Bednárová), 0917 669 155 (Oľga Guštafíková).

Ďakujeme a tešíme sa na vašu účasť :)

Miesto konania podujatia: FIIT STU, Ilkovičova 2, Bratislava
Vstupenky: http://www.inqb.sk/podujatia/tech-inno-day/
Dátum začiatku podujatia: 4. Apríla 2017 15:00
Dátum ukončenia podujatia: 4. Apríla 2017 20:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1535N 17.0715E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia TECH INNO DAY 2017

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava
EMPIRE CON 10
Overené podujatieEMPIRE CON 10
NTC Aréna, Bratislava