Turiec graffiti jam 4.

Podujatie Martin

Turiec graffiti jam 4.

Pozývame vás na nezabudnuteľné stretnutie s umením pod holým nebom, kde sa stretávajú tradícia a súčasnosť, lokálne a medzinárodné talenty. Naše podujatie, ktoré sa koná 18. mája 2024, ponúka niečo pre každého - od milovníkov umenia až po rodiny hľadajúce inšpiratívnu zábavu.
očas celého dňa bude podujatie sprevádzať živá hudobná produkcia, ktorá dodá atmosféru a energiu akcii. Dospelí návštevníci sa môžu osviežiť výberom rôznych nápojov.
PODKLAD A OBČERSTVENIE PRE UMELCOV ZABEZPEČENÉ.
Informácie budeme dopĺnať postupne.
1. Streetartové sympózium: Kde umenie dýcha
Pripojte sa k nám na fascinujúcej ceste umením, keď 10 umelcov zo Slovenska a zahraničia transformuje veľkoformátové plátna na živé diela. Tento jednodňový maratón kreativity vám umožní byť súčasťou tvorivého procesu, pozorovať, ako sa z pohybov štetca a spreja rodí umenie. Navyše, každé plátno bude k dispozícii na predaj, čo vám dá šancu priviesť kúsok tohto jedinečného dňa do vášho domova.
2. Graffiti a Streetart Jam: Svet farieb v akcii
Začínajúc o 9:00 ráno, 60 umelcov zo Slovenska a zahraničia oživí Martina, vyzbrojení sprejmi a nekonečnou fantáziou. Budete mať príležitosť sledovať, ako tri vyhradené zóny premenia na pulzujúce umenie, každý časť steny hovorí svoj príbeh. Táto časť podujatia je oslavou diverzity, kreativity a samotnej podstaty graffiti a street artu.
3. Throw-Up Battle: Rýchlosť, štýl, technika
Pripravte sa na adrenalinovú súťaž, kde umelci a sprejeri majú len 2 minúty na to, aby predviedli svoje najlepšie techniky a zručnosti. Svedkami budete bleskových duelov, kde sa rozhodne, kto je majstrom throw-up techniky. Podporujte svojich favoritov a nechajte sa uniesť energiou okamžiku.
Povinná registrácia: martin.hrib88@gmail.com
4. Detský workshop: Budúce generácie umelcov
Nezabúdame ani na najmenších. Náš streetartový workshop pre deti ponúka priestor pre mladé talenty, aby sa vyjadrili a naučili niečo nové. Pod vedením skúseného lektora Mgr. Martina Novysedláka sa deti pustia do tvorby na sololitových doskách, použijúc spreje a rôzne techniky, aby odhalili svoj vnútorný svet cez umenie. Toto je šanca pre vaše deti zažiť radostnú tvorivosť a možno objaviť v sebe budúceho umelca. Vytvorené dielo si môžu Vaše ratolesti za dobrovoľný príspevok odniesť domov.
Pripravili sme si pre vás aj ďalšie prekvapenia, ktoré urobí váš deň na tomto podujatí nezabudnuteľným.
Nenechajte si ujsť toto jedinečné podujatie v Martine. Pridajte sa k nám a staňte sa súčasťou niečoho, čo prekračuje hranice obyčajného dňa. Užite si deň plný umenia, inšpirácie a spoločenstva v krásnom prostredí nášho mesta.

Fotografie
Podobné podujatia
Martinský deň zdravia
Martinský deň zdravia
Divadelné námestie, Martin
Martinský deň zdravia
Martinský deň zdravia
Divadelné námestie, Martin