Turnaj vo virtuálnej realite

Podujatie Trnava

Turnaj vo virtuálnej realite

Historicky prvý turnaj vo Virtuálnej realite v Trnave sa uskutoční už budúcu nedeľu, teda 28. 5. 2017 v ChillPoint laser aréna. Turnaj sa bude konať od 12:00 hod., hrať sa bude na HTC VIVE, aktuálne najlepšom headsete na virtuálnu realitu na trhu.
V hrách: Space Pirate Trainer, Fruitninja a Audioshield.
Vstupné je 5 EUR.
Ceny sú v hodnote vyše 200 EUR. Tie odhalíme začiatkom budúceho týždňa.
Turnaj je vhodný aj pre ľudí bez predošlých skúseností s HTC VIVE, pretože bude hráčom pred každou hrou daná inštruktáž; teda bude podrobne vysvetlené ovládanie a pravidlá danej hry.
Pokiaľ sa chcete zabaviť, vyskúšať si Virtuálnu realitu a popritom skúsiť šťastie vyhrať nejaké ceny, neváhajte a určite príďte!


Priebeh:
Každý súťažiaci má 3 pokusy v hre Fruitninja, 2 pokusy v Space Pirate a 1 pokus v Audioshield. Najlepšie skóre z každej hry sa zapíše do tabuľky na konci dňa. Hráč, ktorý má najvyššie skóre v niektorej z daných hier, vyhráva. Druhé a tretie miesta sú tiež odmenené menšími cenami. Každý hráč sa môže zapojiť viackrát. Pokiaľ nie je spokojný so svojím skóre, po zaplatení ďalšieho vstupu dostane rovnaký počet pokusov v každej hre. Nie je nutnosť zotrvať na mieste. Po odhratí nám môžete zanechať vaše kontaktné údaje, a pokiaľ vyhráte, budeme vás kontaktovať.


K hrám:
V Space Pirate Trainer sa bude hrať v párty móde. Voľba munície je na hráčoch.
Vo Fruitninjovi sa bude hrať v Arcade móde.
V Audioshielde budú hrať všetci hráči na rovnakú hudbu, ktorá bude vybraná až na mieste. Úroveň hard, typ štítov gladiator a Aréna bude Manifold.

Miesto konania podujatia: ChillPoint Laser Aréna a Virtuálna Realita Trnava, Suchovská 3188/12, Trnava
Dátum začiatku podujatia: 28. Mája 2017 12:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3864N 17.5673E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Turnaj vo virtuálnej realite

Fotografie
Podobné podujatia