Vianočná kapustnica a charitatívna zbierka v Ultimuve SNV

Podujatie Spišská Nová Ves

Vianočná kapustnica a charitatívna zbierka v Ultimuve SNV

Príďte si spolu s Ultimuv tímom vychutnať vianočnú atmosféru, kapustnicu, bohatý program pre deti aj dospelých a zároveň prispieť na dobrú vec.

Srdečne vás pozývame na posedenie a zábavné popoludnie v našom pohybovom centre. Okrem vianočnej kapustnice môžete ochutnať aj občerstvenie od našej výživovej poradkyne. Ak vám zachutí, pošleme vám bezplatne E-BOOK so zdravými vianočnými receptami na váš email.

Pripravili sme pre vás aj niekoľko predvianočných zliav - všetky darčekové poukážky si zakúpite so zľavou 25% a pri kúpe mesačnej permanentky získate InBody analýzu zdarma.

***Čo nás čaká počas celého dňa?***

- ULTIkids - bezplatný tréning pre deti plný hier a súťaží
- Zábavná prekážková dráha pre dospelých
- Tvorivé dielne pre deti - maľovanie na tričko (tričko dostanú ako darček od nás)
- ochutnávky zdravých koláčov počas celého dňa
- InBody meranie zdarma (presná analýza zloženia tela)
- rozlúčkový prípitok a punč

***Charitatívna zbierka pre neziskovú organizáciu ALŽBETKA***
Blížia sa sviatky pokoja a radosti, ktoré trávime so svojou rodinou, kamarátmi, najbližšími… Je to čas, keď si zároveň uvedomujeme, že nie každý má takéto šťastie v živote, a preto chceme pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú.

Preto sme sa rozhodli vytvoriť charitatívnu zbierku pre Neziskovú organizáciu Alžbetka, centrum pre deti a rodiny. Zapojte sa spolu s nami a pomôžte priniesť Vianoce pre každého. Zbierka trvá od 1.12.2019 do 20.12.2019. Počas týchto dní môžete k nám do centra priniesť niektoré z nasledujúcich vecí, ktoré momentálne v Alžbetke potrebujú.

- Trvanlivé potraviny, resp. polotovary (potraviny s dlhšou dobou spotreby napr. cestoviny, múka, cukor, výživa, piškóty, džúsy, konzervy, olej, zelenina v konzerve, ryby, čaje, sirupy... )
- V Alžbetke momentálne bývajú deti vo veku od 2 do 16 rokov. V decembri k nim pribudne novorodenec. Pre deti v tomto veku najviac potrebujú ponožky, rukavice, čiapky, príp. zimnú obuv.

***Zbierka pre Asociáciu pomoci postihnutým – APPA***
Rovnako môžete prispieť na finančnú zbierku pre APPU na zakúpenie pásového schodolezu, ktorý umožní ľuďom s telesným hendikepom dostať sa na rehabilitačné pracovisko, ktoré nie je bezbariérové.

Začiatok podujatia: 10. 12. 2019 15:00:00
Koniec podujatia: 10. 12. 2019 19:00:00
Fotografie
Podobné podujatia
Haluške 2024
Overené podujatieHaluške 2024
Rimavské Zalužany
DEŇ RODINY
Overené podujatieDEŇ RODINY
Futbalové ihrisko Záhorská Ves, Záhorská Ves
Guláš fest 2024
Guláš fest 2024
Mestský športový areál, Žarnovica