Vinum Laugaricio 2017

Podujatie Trenčín

Vinum Laugaricio

Milovníci vína sa stretnú v Trenčíne. Jedinečný zážitok z degustácie špičkových vín zo Slovenska a zahraničia ponúkne 1. a 2. decembra v areáli výstaviska Expo Center Trenčín 13. ročník zimného festivalu vína VINUM LAUGARICIO. Medzi vystavovateľmi nebudú chýbať ani výrobcovia destilátov a firmy ponúkajúce obalové i úžitkové sklo a doplnkový sortiment pre vinárov.

Neodmysliteľnou súčasťou výstavy VINUM LAUGARICIO je odborný sprievodný program, ktorému dominujú súťaže - 11. ročník súťaže Šampión výstavy VINUM LAUGARICIO v sekcii vína pod vedením uznávaného odborníka prof. Ing. Fedora Malíka, DrSc., ktorý je tvorcom moderného vinárskeho povedomia Slovákov a 11. ročník medzinárodnej súťaže ovocných a obilných destilátov SPIRITUS SLOVAKIA. Návštevníci budú mať možnosť počas celej výstavy degustovať súťažné vzorky vína a destilátov vo verejnom degustačnom stánku ako aj vzorky samotných vystavovateľov. Degustácia vín sa bude konať opäť formou žetónov.

Nebude chýbať ani gastro zóna s pochutinami k degustácii. Šéfkuchár DIVA restaurant pri synagóge – Michal Škorec opäť zláka návštevníkov na úžasné menu.

Tešíme sa na stretnutie s Vami.

Miesto konania podujatia: Expo Center a.s., K výstavisku 447/14, Trenčín
Dátum začiatku podujatia: 1. Decembra 2017 13:00
Dátum ukončenia podujatia: 2. Decembra 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8876N 18.0634E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vinum Laugaricio

Meno organizátora: Expo Center a.s.
Fotografie
Podobné podujatia