Vybeer sa na Silné Reči - Bratislava

Podujatie Bratislava

Vybeer sa na Silné Reči - Bratislava

Lístky v sieti ticketportal alebo priamo tu https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=23476

Sedíš doma, klikáš striedavo do telefónu a do noutbúčiku, posielaš snepčetíky a od rána si sa neosprchoval? Možno je najvyšší čas pozrieť sa realite do očí, použiť mydlo, deodorant, voňačku z veľkej noci a vyraziť do ulíc!

Poď si užiť stretko s kamošmi, svoje obľúbené pivko a to najlepšie zo súčasnej slovenskej stand-up comedy na Silne Vybeeranej Tour! Už čoskoro sa v tvojom meste a v tvojom obľúbenom podniku objavia chlapsi a dievčatá zo Silných rečí a zabavia ťa tak, že ti pivečko potečie nielen hrdlom, ale aj nosom a ušami.

Príď do mesta, daj si pivko, odfoť sa, tagni sa a vyhraj výlet do pivovaru, na chatu, alebo na Oktoberfest! Vidíme sa v tvojom meste!

V bratislavskom Pub u Zeleného stromu vystúpia v utorok 25. apríla títo komici:

Ján Gordulič (oficiálna stránka)
Zakladateľ a líder show. Nesie si so sebou temnú nálepku Poštára Janka, ktorej sa už v živote nezbaví. Pracuje tiež ako scenárista a kreatívec, ale jeho vášňou je humor, podkopávanie dogiem a narúšanie pokojného spolunažívania s kresťanmi.

Michael Szatmary - Stand Up Comedy
Vyštudovaný politológ, dlhoročný televízny spravodajca a muzikant, ktorý zistil, že stres z chudoby je lepší ako ten pracovný a preto sa radšej venuje naplno humoru a dcére. Keby Jerry Seinfeld nebol starší a lepší, určite by sa učil od neho. Je tiež je autorom a moderátorom komediálnej talkshow F(l)óór.

Gabo Žifčák
Pochádza z Vysokých Tatroch, ale ako tradičný východniar žije v Bratislave. Vo voľnom čase sa venuje najmä teórii borovičky. Jeho najväčším životným cieľom bolo nájsť si frajerku, ale potom si povedal, že človek by si mal v živote dávať reálne ciele. Jeho ľudový humor zo života si určite nájde cestu aj k vám.

Matej Adámy Comedy
Standupový solitér, ktoré ho cesta za humorom je tŕnistá a on na jej trpí, aby vy ste sa mohli smiať. Inšpiráciu hľadá najmä v sebe a všetkom, čo mu vadí - najmä v sebe. Ale neľutujte ho, čím viac ho niečo škrie, tým väčšia je to prča.

www.silnereci.sk
www.instagram.com/silne_reci

Miesto konania podujatia: Pub u Zeleného stromu, Vysoká 26, Bratislava
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/performance.aspx?idp=158903
Dátum začiatku podujatia: 25. Apríla 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 25. Apríla 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1483N 17.1117E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vybeer sa na Silné Reči - Bratislava

Fotografie
Podobné podujatia