ZDRAVÉ VIANOČNÉ TRHY

Podujatie Košice

Ponúkame Vám možnosť prežiť pohodový predvianočný deň, počas ktorého môžete nakúpiť darčeky pre vašich blízkych. A to všetko pod jednou strechou, v teple, samozrejme aj s atmosférou Vianoc - vianočných zvykov, vôňou vareného vína a punču, chuťou sladkých dobrôt, ale aj s ochutnávkou čerstvých ovocných a zeleninových štiav RAW smoothies, rôznych čajov a káv..
..

Okrem toho na výstave nájdete:
Zdravé potraviny, doplnky výživy, čaje, oleje, liečivú kozmetiku a ekodrogériu, rôzne ezoterické darčeky, šperky a kamene (energetické prívesky, náušnice, náhrdelníky,...), oleje a tyčinky, obrazy, sviečky, zvonkohry, orgonity, amulety, pyramídy, feng-šuej pomôcky, odevy a bytové doplnky, relaxačnú hudbu a hudobné nástroje, masážne a liečebné pomôcky, ušné sviečky, rôzne diagnostické a terapeutické prístroje a zariadenia, filtre a ionizátory vody, mixéry a odšťavovače, .
Na svoje si prídu aj tí, ktorí si chcú dať vyhotoviť prístrojovú analýzu zdravotného stavu, fotku svojej aury, alebo sa poradiť s lekármi či liečiteľmi, astrológmi, numerológmi a veštcami.
...
Védske obedové menu a sladkosti od Góvindy si budete môcť celý deň objednať v reštauračnej časti Hotela Akadémia - oproti recepcii.

                                              Vstup na výstavu aj prednášky zdarma 
                                                               www.EZOfest.sk
           
Meno organizátora: Regeneračné centrum EZOfit
Fotografie
Podobné podujatia
Jarný swap rastlín
Overené podujatieJarný swap rastlín
Výmenník Brigádnická, Košice
Swap hračiek
Overené podujatieSwap hračiek
Výmenník Jegorovovo, Košice
Jarný swap rastlín
Overené podujatieJarný swap rastlín
Výmenník Brigádnická, Košice
Swap hračiek
Overené podujatieSwap hračiek
Výmenník Jegorovovo, Košice