Zumba Viva party

Podujatie Bratislava

Zumba Viva party

Zumba® Viva party prinesie do Ružinova najlepšie svetové inštruktorky

Príďte si užiť skvelé nedeľné dopoludnie plné tanca, fitness a zábavy na Zumba® Viva party v podaní najlepších svetových inštruktoriek Zumba fitness to pod holým nebom.

Hlavnou inštruktorkou bude Daniela Čavojec Česneková, energická a obľúbená lektorka, školiteľka Zumba inštruktorov pre Českú republiku a Slovensko, ktorá prezentovala Zumba fitness vo viac ako 20 krajinách sveta. Tancovať bude po boku Izabely Kin z Poľska, ktorá je rovnako uznávanou lektorkou doma i v zahraničí. Spolu s tímom ZIN inštruktorov pre vás pripravia dopoludnie plné pohybu a zábavy.

Zumba Viva party na vás čaká už v nedeľu 18. júna o 8:30 v Areáli netradičných športov na Pivonkovej ulici.

Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal v predpredaji za 6 € a na mieste za 10 €. V cene je zahrnutý iontový nápoj, fitness občerstvenie a tanečný program. Príďte sa zabaviť na party plnej tanca, úžasnej atmosféry a skvelých ľudí!

Organizátorom podujatia je Cultus Ružinov, spolu s hlavným mediálnym partnerom, rádiom Viva Metropol. Viac na Facebooku Cultus Ružinov alebo na webe Rádia Viva Metropol / prípadne FCB-Rádia Viva Metropol

Partnermi podujatia sú Zumba Slovensko - www.zumbaslovensko.sk, Ružinovský športový klub, MČ Bratislava – Ružinov, Moveshop.sk a Z-konzept.

PROGRAM
8:30 Registrácia
9:30 Zumba® - team ZIN inštruktorov
10:30 Zumba® MASTER CLASS
Daniela Čavojec Česneková (ZES, Slovensko) a Izabela Kin (ZES, Poľsko)
12:00 Ukončenie



INŠTRUKTORI
Daniela Čavojec Česneková (ZES)
Daniela je školiteľka Zumba inštruktorov pre Českú Republiku a Slovensko a medzinárodný fitness prezentér. Školila inštruktorov a prezentovala Zumba fitness vo viac ako 20 krajinách sveta. Zumba fitness sa venuje od roku 2005 kedy absolvovala svoje prvé školenie v Miami na Floride a ako jedna z prvých inštruktorov v Európe priniesla tento program na Slovensko a do Čiech. Viac krát vystupovala po boku zakladateľa Zumba programu Beta Pereza a v Apríli 2017 bola súčasťou DVD pre inštruktorov. Daniela sa venuje tancu od svojich 4 rokov a v Zumba fitness našla ideálne spojenie tanca , fitness a pozitívnej energie. Táto energická a obľúbená lektorka vedie svoje pravidelné hodiny v Bratislave, viac info nájdete na www.zumbaslovensko.sk
Facebook: www.facebook.com/zumbaslovensko
Instagram: zes.daniela.cesnekova

Izabela Kin (ZES)
Izabela Kin pôsobí ako fitness inštruktorka v Poľsku od roku 2001. Predcvičovala rôzne formy hodín Aerobiku s tanečnými elementmi (Hi-Lo, Latino) a tiež hodiny zamerané na posilňovanie (TBC, ABS, Pilates). Jej láska k cvičeniu a formovaniu tela ju motivovala zúčastňovať sa rôznych súťaží športového Aerobiku. V roku 2006 počas pobytu na Floride objavila Zumba fitness. Po niekoľkých rokoch ako Zumba inštruktorka opustila svoje zamestnanie IT software developera a vrátila sa do Poľska, aby tu predstavila Zumba fitness. V roku 2009 s stala Zumba Education Specialist (ZES) a začala viesť školenia pre inštruktorov a prezentovať na medzinárodných fitnes konferenciách. Bola súčasťou niekoľkých DVD - Zumba Toning 8 a 9 a Zumba Core. Iza je certifikovaná inštruktorka skupinových lekcií (AFFAA), certifikovaný osobný tréner (Academy of Form).

Facebook: https://www.facebook.com/izabela.kin
Instagram: zes.izabela.kin

Miesto konania podujatia: Areál Netradičných Športov Ružinov, Pivoňková, Bratislava
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/Zumba_Viva_party
Dátum začiatku podujatia: 18. Júna 2017 08:30
Dátum ukončenia podujatia: 18. Júna 2017 12:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1527N 17.1546E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Zumba Viva party

Fotografie
Podobné podujatia