Festival 66 hodín 2024

Podujatie Smolník

Festival 66 hodín 2024

Festival 66 hodín sa vracia do Smolníka aj v roku 2024!

Užite si 66 hodín plných umenia v priestoroch opustenej tabakovej továrne v Smolníku. Čakajú na vás koncerty, divadlo, výstavy, diskusie a objavovanie nepoznaného regiónu. Pripravte sa na kúpanie v Smolníckom Tajchu, prechádzky a túry po okolí aj nočné pozorovanie hviezd.

Krstní otcovia na 66 hodín
Krstní otcovia sú nováčikmi na slovenskej alternatívnej scéne. Svoje debutové EP „References“ vydali v novembri 2022. Kapela osciluje medzi post-punkom a indie rockom obaleným do motorických, kraut rockových beatov, často prekvapuje poslucháča hlučnými a dekonštruktívnymi prog-rockovými časťami, ako aj využitím pásaží inšpirovaných elektronickou a ambientnou hudbou. Experimentálny anarcho post noise art mega kraut punk alebo skrátka art-punk – tak charakterizujú Krstní otcovia svoju hudbu.

Dušan Vlk na 66 hodín
Dušky bol s naším festivalom v Smolníku od jeho prvého skúšobného ročníka a sme nadšení, že ho môžeme predstaviť ako prvého potvrdeného interpréta na rok 2024. Tak ako náš festival, aj Dušan Vlk si za posledné roky prešliel veľa a neustále sa zlepšuje. Prešovské knieža a autor alternatívneho rapového soundu, ktorý by sa dal len ťažko zaradiť do jednej disciplíny svojim emotívnym rapom prehovára k celej generácii.

CATNAPP na 66 hodín
Prvá potvrdená zahraničná interpretka na festival 66 hodín @ccatnapp vo svojej tvorbe kombinuje R&B, rap, breakbeat, pop, drum and bass a iné žánre vyúsťujúce do nostalgickej až expresívnej atmosféry s ťažkými beatmi. Jej hudba môže ísť od najjednoduchšieho 4/4 taktu až po zlomené experimentálne perkusie s hlbokými, obrovskými padmi a syntetizátormi, výsledkom čoho je jedinečný a originálny zvuk. Catnapp sídli v Berlíne, no pôvodom je z Buenos Aires. Založenie vlastného vykladateľstva NAPP records, spolupráca s Berghainom v Berlíne či spolupráca s mnohými veľkými menami sú len potvrdením jej kvalitnej tvorby. Vidíme sa v Smolníku 18. až 21. júla.

Začiatok podujatia: 18.07.2024
Fotografie
Podobné podujatia
1. Letný GEMER FEST 2024
Overené podujatie1. Letný GEMER FEST 2024
Futbalový štadión, Rožňava
VYZNANIE TOUR 25.05.2024
Overené podujatieVYZNANIE TOUR 25.05.2024
Mestska Sportová Hala, Michalovce
MIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Overené podujatieMIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Amfiteáter Košice, Košice, Košice
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Spoločenský pavilon, Košice