Hanička a Murko - VIANOČNÉ TURNÉ 2023 - ZOHOR

Podujatie Zohor

Hanička a Murko - VIANOČNÉ TURNÉ 2023 - ZOHOR
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Podujatia pre deti
Ďalšie podujatia v meste Zohor

Hanička a Murko - VIANOČNÉ TURNÉ 2023 - ZOHOR

Hanička a jej kocúrik Murko sa po roku opäť vydávajú na svoje výnimočné VIANOČNÉ TURNÉ! Všetkým deťom prinášajú zimný muzikál, v ktorom zaznejú najobľúbenejšie pesničky z ich vianočného CD. V pútavom zimnom príbehu sa stretnete so zázračnou (a trošku nezbednou) kráľovnou Vločkou, ktorá Haničke a Murkovi predstaví úžasných hostí! Spoznáme veselého Snehuliaka, Vtáčika, ktorý potrebuje našu pomoc, Mikuláša a priateľskú Elfku, pojašeného Kapra, Vianočný stromček, či neposedného Kocúrika.

Príďte sa zabaviť s roztomilou a deťmi milovanou bábkovou dvojicou a s jej rozprávkovými hosťami a užite si spolu s nimi kúzelnú vianočnú atmosféru! V predstavení plnom tanca si zaspievame najznámejšie detské pesničky o zime, Vianociach či Mikulášovi. Prežite s Haničkou a Murkom a ich kamarátmi krásny predvianočný čas! Každé dieťa dostane na pamiatku nálepku vydanú špeciálne k vianočnému predstaveniu a Murkove lízatko.

Ukážky z muzikálu si môžete pozrieť tu: https://youtube.com/playlist?list=PL_Tmrve8cK6CyD4Kbac0fBHalWHCMGYiu&si=op_LSIxIKV-u1W0E

Muzikálové vystúpenie prináša malým deťom najobľúbenejšia bábková dvojica Hanička a Murko, ktorá ich zabáva a vzdeláva už 6 rokov. Deti poznajú Haničku a Murka z mnohých živých koncertov po celom Slovensku, z YouTube (100 miliónov videní ich vzdelávacích, pesničkových a rozprávkových videí), z Detskej televízie JOJKO, z televízie JOJ PLAY, či z početných CD a DVD nosičov.

Bohatú tvorbu Haničky a Murka nájdete na YouTube: https://www.youtube.com/c/HaničkaaMurko

16:00

Začiatok podujatia: 02.12.2023
Fotografie
Podobné podujatia
ZÁBAVNÁ CESTA ZÁMKOM
Overené podujatieZÁBAVNÁ CESTA ZÁMKOM
Šimák Zámok, Pezinok
SENECKÉ LETO 2024
Overené podujatieSENECKÉ LETO 2024
Slnečné jazerá Juh, Senec
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava
Celomestský deň detí u hasičov 2024
Overené podujatieCelomestský deň detí u hasičov 2024
Areál OR Hasičského a záchranného zboru Pezinok, Pezinok