Smejko a Tanculienka: „Všetko najlepšie!“

Podujatie Trebišov

Smejko a Tanculienka: „Všetko najlepšie!“

Smejko a Tanculienka sa v divadelnej sále MsKS v Trebišove predstavia s úplne novým programom 12. októbra 2019 o 15.00 hodine. 

Piate výročie populárnej dvojice Smejko a Tanculienka oslávi slávna dvojka najväčšími rozprávkovými a tanečnými hitmi. Pred hladným vlkom zachránia Kozliatka aj Medvedíka. Zase priletí večne sa opakujúci Papagáj. Nových chrobáčikov vychovajú s pesničkou Nonono tytyty a potešia známou Hlava ramená. Deti rozcvičia Pecivála a vystrašia Babu Jagu. A možno aj Klbko pôjde do sveta a stretne Hrušku zelenú. Naučia sa maľovať so Sestričkami farbičkami. Spolu s deťmi spoznajú nový tanec Šlapy Šlapy. Budú si dávať pozor pred neokrôchancom Gundžulundžu. Samozrejm, poriadne to roztočia na nový tanečný hit Rozprávkový svet a zatancujú si spolu s deťmi na overené pecky ako Máme tu leto, Ahoj, ahoj! aPápá. Nebudú chýbať motýlik Huncúlik, pán Lalalá a macko Duško.

Smejko a Tanculienka privítajú deťúrence v novej sezóne s novým žiarivým svietením, veľkolepou scénou a úplne novým nadupaným predstavením s najväčšími hitmi: Všetko najlepšie. 

Predstavenie je vhodné pre všetky deti od 2 rokov.

VSTUPNÉ: 10 eur

Ako bonus - k 4 zakúpeným lístkom získa návštevník pred vstupom do sály zadarmo voucher na získanie DVD Naživo Hip hip hurá! so záznamom z minuloročného predstavenia, pred vstupom do sály úplne zadarmo!

ZŤP dieťa do 15 rokov bude mať po zakúpení vstupenky a predložení ZŤP preukazu vstup s 50% zľavu z ceny vstupenky.

Predstavenie trvá približne 60 minút, po ktorom nasleduje spoločné fotenie so Smejkom a Tanculienkou.

Fotografie
Podobné podujatia
MDD 1. jún 2024
MDD 1. jún 2024
Športovo-Zábavný Areál Alejová, Košice
1. Letný GEMER FEST 2024
Overené podujatie1. Letný GEMER FEST 2024
Futbalový štadión, Rožňava
Mesto plné detí 2024
Overené podujatieMesto plné detí 2024
Radničné námestie, Spišská Nová Ves
MIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Overené podujatieMIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Amfiteáter Košice, Košice, Košice