1. mája Deň otvorených dverí, prídu aj olympijská medailisti

Podujatie Banská Bystrica

1. mája Deň otvorených dverí, prídu aj olympijská medailisti
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Banská Bystrica

1. mája Deň otvorených dverí, prídu aj olympijská medailisti

Vojenské športové centrum Dukla Banská Bystrica už tradične pozýva širokú verejnosť na Deň otvorených dverí. Aj tento rok sa koná prvého mája a chýbať na ňom nebudú vrcholoví športovci tohto nášho armádneho centra. Najväčším ťahákom bude alpská lyžiarka Petra Vlhová. K nej sa pripoja aj ďalší dvaja olympijskí medailisti, vodní slalomári Michal Martikán a Jakub Grigar. Chýbať nebude ani bohatý športovo – spoločenský a hudobný program.

Tohtoročný deň otvorených dverí VŠC DUKLA sa uskutoční v stredu 1. Mája počas dopoludnia od 9.00 do 12:00 hodiny na štadióne SNP v Banskej Bystrici na Štiavničkách. Pre športovú verejnosť, fanúšikov a mládež sme pripravili organizátori veľa prekvapení a zaujímavý program.

„Tradične si môžu všetci vyskúšať rôzne ukážky športov za asistencie našich športovcov a trénerov. Po absolvovaní stanovíšť majú účastníci možnosť vymeniť svoj kredit za reklamné predmety Ministerstva obrany SR a VŠC Dukla. V programe vystúpi Vojenská hudba Banská Bystrica. Vojenská polícia predvedie dynamické a statické ukážky a verejnosť uvidí aj atraktívny zoskok parašutistov.“

Na záver podujatia nebude chýbať už tradičná autogramiáda športovcov tohto vojenského športového centra aj s olympijskými medailistami Petrou Vlhovou, Jakubom GrigaromMichalom Martikánom.

Vstup na Deň otvorených dverí VŠC Dukla  bude voľný cez “Bránu borcov“ oproti Športovej hale DUKLA.

Začiatok podujatia: 18.04.2024
Fotografie
Podobné podujatia
Banskobystrický maratón
Overené podujatieBanskobystrický maratón
Europa SC, Banská Bystrica
Čítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Overené podujatieČítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Fončorda, Banská Bystrica