DANCING MACHINE MICHAEL JACKSON TRIBUTE - SPECIAL EDITION

Podujatie Brezno

DANCING MACHINE MICHAEL JACKSON TRIBUTE - SPECIAL EDITION

Druhé pokračovanie DANCING MACHINE by SacMJJ Michael Jackson Tribute special edition pokračuje po veľmi úspešnom turné v 10 - tich mestách.
Jedinečná a emóciami nabitá 90 min. show, na ktorej zazneli najväčšie hity legendárneho kráľa popu. Vypredané turné, natoľko zaujalo divákov že sa organizátori rozhodli pre ďalšie, ktoré prebehne v máji 2024. Autorom predstavenia a zároveň hlavným predstaviteľom bol a bude svetoznámy ekvádorský tanečník, herec a choreograf SacMJJ (Adrian Alvarez), ktorý počas jeho kariéry absolvoval tréningy s tanečníkmi a choreografmi Michaela Jacksona. V doprovode jeho profesionálnych tanečníkov predviedol tanečné choreografie z hitov Billie Jean, Smooth Criminal, Thriller, Jam a mnohé iné. Príďte si vychutnať svetovú show profesionálnych španielských tanečníkov. Môžete sa tešiť na špeciálne svetelné efekty, fotenie a autogramiádu po vystúpení a hlavne na neskutočný zážitok. SacMJJ predstavil svoju svetovú show v Got Talent Bulharsko v roku 2022 a dostal sa až do semifinále. Dôležitá informácia! Každým zakúpeným lístkom POMÔŽETE! Časť peňazí venujeme niekomu, kto ich veľmi potrebuje. Rozhodli sme sa, z vyzbieranej celkovej sumy pomôcť až 10 tim rodinám. V každom meste, v ktorom bude podujatie, pomôcť jednej rodine. Z každého jedného predaného lístka ide jedno euro na pomoc ľuďom, ktorí to potrebujú. Z celkovej vyzbieranej sumy, potom spravodlivo rozdelíme peniaze na 10 častí a darujeme vybranej rodine v danom meste s pomocou neziskovej organizácie DOBRÝ ANJEL.

Organizátori očakávajú, že sa turné rýchlo vypredá, preto neváhajte a objednajte si vstupenky už dnes a pozvite Vašich známych na tento jedinečný zážitok.

19:00

Začiatok podujatia: 05.05.2024
Fotografie
Podobné podujatia
Clive Bunker / Jethro Tull
Overené podujatieClive Bunker / Jethro Tull
Chata M. R. Štefánika, Brezno
KOLLÁROVCI
Overené podujatieKOLLÁROVCI
MsKS, Revúca
Deň bryndze
Overené podujatieDeň bryndze
Pstruša, Vígľaš
Dni mesta Krupina 2024
Overené podujatieDni mesta Krupina 2024
Amfiteáter Viliama Polónyiho, Krupina
Koncert ku dňu matiek
Overené podujatieKoncert ku dňu matiek
Dom kultúry Podborová, Zvolen