HORÚČKA SOBOTŇAJŠEJ NOCI - Bratislava Cultus

Podujatie Bratislava

HORÚČKA SOBOTŇAJŠEJ NOCI - Bratislava Cultus

prináša najslávnejší muzikál Horúčka sobotňajšej noci – muzikálový fenomén v divadelnej adaptácii so slávnymi pesničkami Bee Gees a to exkluzívne a 1. krát na SLOVENSKU!
Na konci 90-tych rokov Horúčka sobotňajšej noci dobyla londýnsky West End-Palladium Theather. Broadwayská premiéra s viac ako stovkou repríz následne rozpútala celosvetovú „horúčku Horúčky” v Argentíne, Holandsku, Mexiku, Kóreii, Španielsku... Horúčka sobotňajšej noci rozpráva príbeh so silným sociálnym podtextom, opretým o slávnu filmovú verziu s legendárnym Johnom Travoltom. Je to príbeh Tonyho Manera – mladíka z Brooklynu, ktorého životný cieľ je tanec. Celé víkendy trávi na diskotékach, čo mu pomáha zabudnúť na všedný ubíjajúci život a utiecť od reality... Inšpiráciou stať sa hercom bolo v mladosti pre Brada Pitta vzhliadnutie filmu Horúčka sobotňajšej noci (1977) s legendárnym a neprekonateľným Johnom Travoltom v hlavnej úlohe!

Účinkujú:
T. Palonder, K. Vrecková, M. Polyaková, N. Kóšová, M. Rovňák, M. Macko, M. Candrák, P. Makranský a ďalší

Tvorcovia:
Autori: Robert Stigwood, Bill Oakes, L. Bee Gees, Ryan McBryd, United Kingdom Producent: PaedDr. Gabriela Urbanová, Divadlo Mystik Réžia: Zuzana Fischer, Slovak Republic Hudba: Bee Gees Hudobné naštudovanie: Matúš Ferko, Slovak Republic Hudobné aranžmány : Matúš Ferko , Slovak Republic Choreografia: Adriana Pinková, Slovak Republic Dramaturgia: Michal Rovňák, Slovak Republic Kostýmová výprava: Veronika Vartíková, Slovak Republic

16:00

Začiatok podujatia: 27.04.2024
Fotografie
Podobné podujatia
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava
POČUŤ SRDCOM 2024
Overené podujatiePOČUŤ SRDCOM 2024
DK Zrkadlový háj, Bratislava