Klimaktérium 2 alebo ošiaľ menopauzy

Podujatie Krupina

Klimaktérium 2 alebo ošiaľ menopauzy

Skutočná terapia smiechom! Upokojujúca a účinná! Pod jej vplyvom získate nadhľad nad sebou. Nad vlastnými problémami, boľačkami, obavami a strachom.

Divadlo komédie Vás pozýva na inscenáciu „Klimaktérium 2 alebo ošiaľ menopauzy“ je pokračovaním úspešnej divadelnej komédie s pesničkami, kde sa s vtipom a sebairóniou preberá neľahká životná etapa každej zo žien – už nie najmladších, ale stále dostatočne mladých na to, aby sa nebrali príliš vážne. Aby aj tie najťažšie okamihy vlastného osudu zdolali s úsmevným nadhľadom. Aby si svoj život spestrili humorom a okorenili vtipnými bonmotmi.

Čo vám garantujeme? Že sa budete počas predstavenia skvele zabávať.
Budete si s nami tlieskať a spievať. A nielen dámy, ale aj páni! Divadelný menopauzový ošiaľ pohltí každého. A predovšetkým toho, kto to najmenej čaká. Tešíme sa na vás! Hrajú: Zuzana Tlučková / Dagmar Sanitrová, Gizela Oňová / Ľudmila Lukačíková, Jana Valocká / Katarína Brychtová / Daniela Kuffelová, Zuzana Vačková / Jeanette Švoňavská preklad: Berta Bartsch, texty piesní: Martin Sarvaš, hudobná produkcia: Ľubo Horňák, vokálne naštudovanie: Lenka Paulíková, pohybová spolupráca: Ján Ševčík, scéna: Svetozár Sprušanský a Alexandra Grusková, kostýmy: Alexandra Grusková, réžia: Svetozár Sprušanský

Predstavenie je vhodné pre divákov od 15 rokov.

o 20:00


Fotografie
Podobné podujatia
Mičinský pitvor v Banskej Bystrici 2024
Overené podujatieMičinský pitvor v Banskej Bystrici 2024
Námestie Štefana Moysesa, Banská Bystrica
Môj dobrý kamarát
Overené podujatieMôj dobrý kamarát
Aula SZU, Banská Bystrica
Krvavé peniaze
Overené podujatieKrvavé peniaze
Aula SZU, Banská Bystrica
VYZNANIE TOUR
Overené podujatieVYZNANIE TOUR
SPSA EBG - bývalý Dom kultúry, Žiar nad Hronom