KLIMAKTÉRIUM 2

Podujatie Senec

KLIMAKTÉRIUM 2

„Berte svoje túžby do vlastných rúk!
To radia klimakterické kočky, jak lusk!“

Zdá sa vám, že o ženách v období klimaktéria sme už povedali všetko? Mýlite sa! Poľská autorka Elżbieta Jodłowska a s ňou aj vaše obľúbené herečky sú späť! Vrátili sa na javisko s novým divadelným hitom! A s novou pozitívnou energiou!
Inscenácia „Klimaktérium 2 alebo ošiaľ menopauzy“ je pokračovaním úspešnej divadelnej komédie s pesničkami, kde sa s vtipom a sebairóniou preberá neľahká životná etapa každej zo žien. Pokračovanie vzniklo na výslovnú žiadosť publika, ktoré chcelo poznať ďalšie osudy svojich obľúbených hrdiniek – už nie najmladších, ale stále dostatočne mladých na to, aby sa nebrali príliš vážne. Aby aj tie najťažšie okamihy vlastného osudu zdolali s úsmevným nadhľadom. Aby si svoj život spestrili humorom a okorenili vtipnými bonmotmi.

Čo vám garantujeme?
Že sa budete počas predstavenia skvele zabávať. Budete si s nami tlieskať a spievať. A nielen dámy, ale aj páni!

Pamela – energická a vždy aktívna žena neustále bojujúca s nadváhou, ktorá už nie je nezamestnaná. Žofia – stále vzorná gazdiná a žiarlivo starostlivá manželka svojho Heňa. Marika – príťažlivá podnikateľka po rozvode, ktorá práve dnes oslavuje so svojimi priateľkami narodeniny. Módny butik vymenila za útulnú kaviareň a Kristínu za novú kamarátku. Tá sa volá Andrea – trochu bláznivá, trochu naivná, ale vždy usmievavá, citlivá duša v nespútanom tele. Spolumajiteľka ich spoločného podniku. Čo myslíte, aká atmosféra zavládne na tejto narodeninovej oslave? Máte pravdu! Tam, kde sa stretne toľko rozdielnych žien, ktoré sa dlho nevideli a majú si toho toľko čo povedať, tam o dobrú náladu nie je núdza!

Výnimočná zábava sa začína!

Vyše 180 predstavení a tisícky nadšených divákov inscenácie „Klimaktérium… a čo?“ po piatich rokoch od jej premiéry (s dvojročnou pandemickou prestávkou) jasne dokazujú, že ženský svet je nevyčerpateľnou témou. Najmä pre divadelnú komédiu. Lebo žena a humor majú k sebe veľmi blízko. Hrdinky nášho predstavenia nanovo „povstanú z prachu“ a hrdo vykročia k naplneniu ideálov, o ktoré bojovali v prvej časti: obdobie menopauzy nie je koniec, ale začiatok nového života.

Skutočná terapia smiechom! Upokojujúca a účinná!
Pod jej vplyvom získate nadhľad nad sebou. Nad vlastnými problémami, boľačkami, obavami a strachom.

Čo na vás čaká? Množstvo humorných situácií, oslobodzujúci smiech a nejedno prekvapenie. Úplne nové, melodicky chytľavé pesničky s vtipnými textami, ktoré si budete neustále pospevovať. Úsmevná choreografia, malebná dekorácia, fantastické kostýmy. Ale predovšetkým nespútaná, nákazlivá, jedinečná energia, ktorú herečky svojou hrou vytvárajú na javisku a delia sa o ňu s divákmi v sále. Mnohé z nich z predchádzajúceho Klimaktéria dôverne poznáte. Pripoja sa k nim aj nové tváre, s ešte väčším odhodlaním vytvoriť neopakovateľný zážitok z tohto predstavenia. Všetky protagonistky tejto inscenácie sú originálne a nezameniteľné osobnosti. Ženy s veľkým srdcom!

Začiatok podujatia: 19:00
Fotografie
Podobné podujatia
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
ŤAPÁKOVCI
Overené podujatieŤAPÁKOVCI
Mestské kultúrne stredisko, Modra
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
CYRANO - DIVADELNÁ UDALOSŤ ROKA 2024
Overené podujatieCYRANO - DIVADELNÁ UDALOSŤ ROKA 2024
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
OTEC
Overené podujatieOTEC
Matičný dom, Ivanka pri Dunaji