last millennials. & Horehigh

Podujatie Trenčín

„Téma spoločného turné sa nesie v duchu reflektujúcom napätie v spoločnosti, ktoré všetci vnímame. Myslíme si, že kultúra je pre všetkých a od všetkých a každý má mať možnosť na sebavyjadrenie,“ spomína spevák skupiny Horehigh Richard “Rixo” Chovan.

HOREHIGH

Alt-popová skupina sa po trojročnej pauze pripravuje na vydanie nového albumu a v rámci nového setu predstaví singel “Pračlovek”. V minulosti zahrali viacero koncertov a festivalov, predskakovali na turné Richardovi Müllerovi, predstavili sa Rádiu FM v Demovnici, či zahrali spolu s Adamom Ďuricom v Rádiu Expres v rámci série koncertov pre zosnulého Petra “Ďuďa” Dudáka z Hexu.

LAST MILLENNIALS.

Skupina last millennials. vo svojej hudbe kombinuje melodické indie zaobalené do prvkov tanečnej elektroniky so širokou škálou emócií. Ich debutový album "Monochrome Rainbow" tak balansuje medzi pocitmi bezstarostnosti a ťaživej temnoty dnešnej doby. Bratislavská formácia sa zviditeľnila na minuloročnom showcase festivale Garáž pod hlavičkou festivalu Pohoda a ich pieseň "Antisocial" sa umiestnila na 1. mieste rebríčka Demovnica_FM.

Vstupenky:

  • 7 € … v predpredaji
Meno organizátora: MaxiTicket
Fotografie
Podobné podujatia
Gympelrock
Overené podujatieGympelrock
KKC Hviezda, Trenčín
Festival Hudba pod hradom - Husľový koncert
Overené podujatieFestival Hudba pod hradom - Husľový koncert
refektár Piaristického gymnázia, Trenčín