MAJÁLES na Sekčove

Podujatie Prešov

MAJÁLES na Sekčove
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Podujatia pre deti, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Prešov

MAJÁLES na Sekčove

Park kultúry a oddychu pokračuje vo svojej iniciatíve prinášať živú kultúru aj na sídliská. V tomto roku pripravuje v spolupráci so Súkromným konzervatóriom v Prešove a podporou poslancov za MČ 6 prvýkrát Majáles aj na Sekčove. Srdečne Vás pozývame stráviť májové popoludnie na terasu nákupného strediska Opál 24.5. 2024, kde pripravujeme pre všetky vekové kategórie komunitné podujatie, na ktorom sa predstavia Prešovské mažoretky Diridonky, DFS – Šarišanček, ale aj talentované deti z Karate klubu. Na svoje si prídu aj najmenší, ktorí budú môcť obdivovať dobrovoľných hasičov a ich techniku či prácu mestských policajtov, sú pre ne pripravené aj iné atrakcie ako napr. maľovanie na tvár.

Program bude vrcholiť vystúpením talentovaných žiakov jedinej strednej školy pre umelecké talenty v Prešovskom kraji, ktorí Vás pozývajú na koncert spevákov, hudobníkov a tanečníkov Súkromného konzervatória v Prešove. Môžete sa tešiť na pestrú paletu hudobných a tanečných vystúpení. Majáles ukončí kapela The Beatle heart“s club.
Pripojte sa k nám a oslávte s nami začiatok leta na kultúrnom podujatí plnom hudby, tanca a zábavy. Radi by sme vytvorili priestor, kde sa stretnú rodiny, susedia a priatelia z celého mesta, nielen zo Sekčova.

16:00

Začiatok podujatia: 24.05.2024
Fotografie
Podobné podujatia