PI ČAJ, MILÁČIK!

Podujatie Námestovo

PI ČAJ, MILÁČIK!

„Brilantná francúzska komédia z divadelného prostredia, ocenená Moliérovou cenou ako KOMÉDIA ROKA”
Významná divadelná spoločnosť skúša bulvárnu hru. Je niekoľko dní pred premiérou. Nič nie je pripravené: technický personál je flegmatický, garderobierka neochotná, duchom neprítomnej režisérke všetko prerastá cez hlavu. Medzi hercami vládne elektrizujúca nálada, hlavná predstaviteľka je na pokraji nervového zrútenia z prvého milovníka – syna producenta, ktorý si ho protekčne „nanominoval“ do hry. Nemotorne, nesmelo, naivne a ťarbavo vchádza po prvý raz na javisko. Takto sa začína komédia v podaní takmer „kalamitných“ hercov. Poviete si: Hotová katastrofa! Omyl. Skvelá zábava! Naša komédia poodhalí oponu divadelného zákulisia. Kam mnohí nesmú. Ale vy musíte! Čaká na vás výdatná porcia liečivého smiechu.

Diváci sa stávajú svedkami nielen poslednej generálky pripravovanej hry, ale aj jej premiéry. Namiesto toho, aby boli herci perfektne pripravení na deň D, dokonale popletú všetky svoje repliky a výstupy. Premiérový večer sa mení v peklo. Ich snaha sa zvrhne na zábavný kolotoč smiešnych situácií. Nepredvídateľné momenty sa valia jeden za druhým. Herci sa zúfalo snažia zachrániť, čo sa dá. Bláznivosť absurdity sa mení v smiech. Ale len my vieme, že nejde o nič výnimočné – je to jednoducho DIVADLO.

Hrajú

David Hartl, Julien
Zuzana Tlučková, Klára Jana Lieskovská / Karin Olasová / Lucia Lapiš, Sofia Pavol Plevčík / Peter Kočiš, Richard Martin Kaprálik / Přemysl Boublík, Dominik Miroslava Drínová / Katarína Ivanková, Brigita Tibor Halada, Róbert

Réžia
Svetozár Sprušanský

19,00 €

o 18:00

Začiatok podujatia: 12.05.2024
Fotografie
Podobné podujatia
NA ZEMI DOBRE MI
Overené podujatieNA ZEMI DOBRE MI
Mestská knižnica Námestovo, Námestovo
Ťapákovci
Overené podujatieŤapákovci
Dom kultúry, Bytča
SEN KAŽDEJ ŽENY
Overené podujatieSEN KAŽDEJ ŽENY
Dom kultúry A. Hlinku, Ružomberok
NA ZEMI DOBRE MI
Overené podujatieNA ZEMI DOBRE MI
Mestská knižnica Námestovo, Námestovo
SEN NOCI SVÄTOJÁNSKEJ
Overené podujatieSEN NOCI SVÄTOJÁNSKEJ
Veľká dvorana KDAH, Ružomberok