PI ČAJ, MILÁČIK

Podujatie Stropkov

PI ČAJ, MILÁČIK

Brilantná francúzska komédia z divadelného prostredia pod názvom PI ČAJ, MILÁČIK, ktorá bola ocenená Moliérovou cenou ako KOMÉDIA ROKA.

Významná divadelná spoločnosť skúša bulvárnu hru. Je niekoľko dní pred premiérou. Nič nie je pripravené: technický personál je flegmatický, garderobierka neochotná, duchom neprítomnej režisérke všetko prerastá cez hlavu. Medzi hercami vládne elektrizujúca nálada, hlavná predstaviteľka je na pokraji nervového zrútenia z prvého milovníka - syna producenta, ktorý si ho protekčne "nanominoval" do hry. Nemotorne, nesmelo, naivne a ťarbavo vchádza po prvý raz na javisko. Takto sa začína komédia v podaní takmer "kalamitných" hercov. Poviete si: Hotová katastrofa! Omyl. Skvelá zábava!
Naša komédia poodhalí oponu divadelného zákulisia. Kam mnohí nesmú. Ale vy musíte! Čaká na vás výdatná porcia liečivého smiechu. HRAJÚ: Zuzana Tlučková, Jana Lieskovská / Karin Olasová / Lucia Lapišáková, Dávid Hartl, Pavol Plevčík / Peter Kočiš / Marcel Ochránek, Martin Kaprálik / Přemek Boublík, Miroslava Drínová / Katarína Ivanková, Tibor Halada

18,00 €

o 19:00

Začiatok podujatia: 17.05.2024
Fotografie
Podobné podujatia
PRAVDA
Overené podujatiePRAVDA
Kino Žriedlo, Bardejov
Amadeus
Overené podujatieAmadeus
Kultúrny dom, Stará Ľubovňa