ŠLÁGER PARÁDA

Podujatie Turzovka

ŠLÁGER PARÁDA

ŠLÁGER PARÁDA ® je populárny hudobno zábavný program v pôvodonom znení od roku 2002 kedy premiéru odštartoval na obrazovkách STV. Program plný výbornej nálady, hudby pre všetky generácie, hovorené slovo a optimizmus do života, ktoré prenášajú na diváka
populárne hudobné osobnosti známe z televíznej obrazovky. Svojou profesionalitou a kvalitou umenia sa stali v hudobnom žánri šláger muziky lídrom diváckej popularity. Od roku 2012 sa stáli pri zrode Československej hudobnej televízie Šlágr TV a stali sa ich tvárami. V programe hosťujú populárni speváci TV Šláger: Maja Velšicová, Martin Jakubec, Dušan Grúň, Eva Máziková, manželia z Duo Rytmus Marián a Danulka a Božanka. Maja Velšicová je herečka, speváčka a moderátorka. Stala sa legendou a dámou šlágrov. Často ju možno vidieť v rôznych programoch na Šlágr TV i na Senzi TV. Jej filozofiou je to, že duševná pohoda sa prejavuje i na fyzickom zdraví človeka. Účinkuje v televízi a často sa objavuje v televíznych seriáloch vo vedľajších úlohách.

Martin Jakubec je interpretom populárnych melodických šlágrov. Je pokračovateľom Repete po Ivanovi Krajíčkovi. Svojou bezprostrednosťou oslovuje široké publikum a doslova vie ho strhnúť svojím temperamentom. Stál pri zrode hudobnej československej televízie Šlágr TV a televízie TV OSEM. Je držiteľom 10 zlatých platní a 5 platinových platní a ocenení za predaj nosičov. Vydal viac než 30 sólových CD albumov z ktorých predal viac ako 400 tisíc nosičov. Je propagátorom slovenskej kultúry, hudby a tradícii doma i v zahrančí.
Dušan Grúň je spevák pochádzajúci zo Žiliny. Viac ako tridsať rokov vystupoval s Orchestrom Juraja Velčovského. V Slovenskom rozhlase nahral viac ako 260 skladieb. V minulosti účinkoval napríklad aj s Karlom Gottom, Karolom Duchoňom, Helenou Vondráčkovou a s ďalšími známymi interpretmi. Koncert sa uskutoční pri príležitosti jeho životného jubilea: 80 rokov. Eva Máziková je populárna a temperamentná speváčka evergreenov. Za svoju 50 ročnú kariéru vďačí jej temperamentu a optimizmu. Pôvodne moderovala reláciu Šláger paráda v STV. Vďake relácii Repete sa zapísala do pamäti divákov Dodnes je inou ženou medzi speváčkami a prezývame ju tornádo energie. Duo Rytmus vzniklo v čase, keď začala vysielať televízia Šláger. Tvoria ho hudobník Marián Maňo a jeho manželka Daniela. Ich repertoár tvoria autorské ľudové piesne a duchovné mariánske piesne a najznámejšou sa stala Panna Mária. Do povedomia sa dostali v Šlágr TV so svojou romantickou svadbou, ktorú vysielala televízia v premiére.

Božanka je populárna speváčka, ktorá pochádza z Belehradu. Získala mnoho zahraničných hudobných ocenení, ako aj zlatú platňu IFPI za predaj nosičov. Nahrala 10 CD albumov, účinkuje aj v programoch Jadran šou a Repete Návraty. K jej hitom patrí neodmysliteľne pieseň Dala by ti dala a Zora je svanula. Tvorí spevácku dvojicu s Martinom Jakubcom. Obaja spôsobili mediálne šialenstvo okolo ich údajnej svadby, ku ktorej nikdy nedošlo. Išlo o narodeniny v svadobných šatách. Dvojica vie strhnúť publikum svojím temperamentom a tanečnými melodiami.

17:00

Začiatok podujatia: 27.04.2024
Fotografie
Podobné podujatia