3. reprezentačný ples Mestskej časti Bratislava Nové mesto 2023 Bratislava

Podujatie Bratislava

3. reprezentačný ples Mestskej časti Bratislava Nové mesto 2023 Bratislava

Po šiestich rokoch, mestská časť obnovuje tradíciu reprezentačných plesov. V sobotu, 27. januára 2024 o 19.00 zažijú hostia v Stredisku kultúry na Vajnorskej 21 atmosféru skutočného Orient Expressu.
Slávny vlak, ktorý pôvodne spájal bohémsky Paríž s orientálnym Istanbulom a symbolizoval luxus spojený s romantikou cestovania. Navodiť historickú atmosféru tajomstva a dobrodružstva, akú kedysi prežívali práve cestujúci Orient Expressu, sa rozhodli aj organizátori v poradí tretieho reprezentačného plesu bratislavského Nového Mesta. Starosta Mestskej časti Bratislava - Nové Mesto Matúš Čupka podporuje obnovenie tradície plesu v tejto mestskej časti: “Ples je príležitosť na stretnutie sa so susedmi, priateľmi, či známymi. Verím, že príjemná atmosféra podporí spolupatričnosť k našej mestskej časti a umožní nám všetkým spoznať nových novomešťanov.”

Hostí bude počas celého večera sprevádzať konferenciérka, divadlená herečka a tanečníčka Veronika Zelinka Macková, známejšia pod umeleckým menom Lady Vivian. Výpravcom Orient Expressu sa stane herec, spevák a režisér Martin Michael Benčič. Program plesu otvorí novomestská tanečná škola Tanec v meste. O výnimočný hudobný zážitok sa postará známa formácia Cimbal Brothers pod vedením “cimbalového rebela” Františka Reinera, spoločne s Bubnovou show DRUMSTAS a DJ-om. Tanečnú zložku s nádychom blízkovýchodnej exotickej noci doplní orientálna show pohybového štúdia DezOriental. Chýbať nebude ani tradičná tombola s bohatými cenami, či štýlový a tematický fotokútik.
Návštevníkov okrem bohatého sprievodného programu čaká prípitok, exkluzívna plesová večera s dezertom a polnočný studený catering. Exkluzívnu plesovú atmosféru z kulinárskeho hľadiska obohatí taktiež flambovacia show gastroprofesionála Tobiasa Anayalaia. Pre prítomných hostí si organizátori navyše pripravili prekvapenie - tajného hudobného hosťa.

Začiatok podujatia: 27.01.2024
Koniec podujatia: 28.01.2024
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieKrojovaný Majáles
Dom kultúry, Vysoká pri Morave
Žiadny obrázok
Overené podujatieKrojovaný Majáles
Dom kultúry, Vysoká pri Morave
Ples ľudí s dobrým srdcom 2024
Overené podujatiePles ľudí s dobrým srdcom 2024
Koncertná sieň Reduty, Spišská Nová Ves