5K Memorial Run

Podujatie Bratislava

5K Memorial Run
Pridať do môjho kalendára
Bežecké podujatia, Kam v Bratislave, Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

5K Memorial Run

Od 14.00 registracia - samotny beh zacina o 15.00 !

Ide o beh/chôdzu, môžete príst na bicykli. Hlavnou myšlienkou, je zúčastnit sa, byt v prírode. Na bicykloch to zvládnu aj menšie deti ;) ...

Občianske združenie INNITOR s mediálnou podporou MV SR, www.specialunits.sk, a partnerom MPO (Múzeum petržalského opevnenia) a TCA - Tactical Combat Academy usporiada dňa 26. septembra Charitatívno-športové podujatie – spomienkový beh na tých príslušníkov právo presadzujúcich zložiek ( Polícia, Mestská polícia, ZVJS, Finančná správa, Vojenská polícia ), ktorí pri výkone služby prišli o život.

Ide už o 7. ročník a cieľom je dostať myšlienku OZ INNITOR do povedomia širšej verejnosti a pokračovať v tradícii spomienkových podujatí.

Miesto konania : Múzeum Petržalského opevnenia, Viedenská cesta (pri hraničnom prechode Berg), Objekt B-S4, GPS: 48.122975,17.068885. Do dobehnutí okruhu bude k dispozícii občerstvenie a prehliadka Múzea.

Sú povolené na trati kočíky ?
Kočíky sú povolené. Žiadame Vás, že ak sa rozhodnete bežať s kočíkmi, postavte sa na koniec účastníkov behu, aby ste nezavadzali rýchlejším bežcom.
Môžem aj kráčať ?
Samozrejme ! 5KM Spomienkový beh je ako bežcov, tak aj pre chodcov.
Môžu sa zúčastniť aj deti ?
Áno. Kľudne zoberte aj svoje deti. Deti, ktoré dokážu dokončiť trasu samé, je potrebné registrovať. Deti v kočíkoch nie je potrebné registrovať. Každé zúčastnené dieťa dostane Diplom.
Môžem zobrať aj svojho psa ?
Áno môžete. V súlade s nariadením mestskej časti Petržalka je potrebné mať psa na vôdzke, s košíkom a postarať sa aj o znečistenie, ktoré prípadne spôsobí.
Je k dispozícii aj kratšia trasa ?
Nie je žiadna oficiálna kratšia trasa. 5 km môžete pohodlne dokončiť aj chôdzou.
Je nejaký časový limit ?
Nie, nie je časový limit. Ak chcete ale stihnúť vyhlásenie víťazov, snažte sa zvládnuť trasu do 45 minút.

Začiatok podujatia: 26. 9. 2020 14:00:00
Koniec podujatia: 26. 9. 2020 17:00:00
Fotografie
Podobné podujatia