Ako odpustiť a vyrovnať sa minulosťou

Podujatie Bratislava

Ako odpustiť a vyrovnať sa minulosťou
Pridať do môjho kalendára
Prednášky, besedy, kurzy
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Ako odpustiť a vyrovnať sa minulosťou

Veľmi častým zdrojom negatívnych pocitov v súčasnosti je práve naša minulosť. Výčitky…čo mohlo byť inak? Čo som mal urobiť inak? Čo som mal resp. nemal povedať? Tieto bežné otázky sa v našej hlave neustále búria a nedovolia nám užívať si prítomný moment.

Na svete asi niet človeka, ktorému by nikdy nebolo ublížené alebo ukrivdené. Niekedy stačí malá neprávosť a naša myseľ a duša sa naplní hnevom, krivdou, či dokonca nenávisťou, čo vedie k tomu, že našu minulosť nedokážeme hodiť len tak za hlavu. Prečo by sme sa mali naučiť odpúšťať? Totiž neodpustením a hromadením negatívnych pocitov ubližujeme hlavne sami sebe. Ako sa môžeme od týchto negatívnych emócii oslobodiť?

NA NAŠOM KURZE SA POZRIEME NA TO:
Aké uhly pohľadu existujú, ktorými sa pozeráme na minulosť Ako urobiť z minulosti možnosti do budúcnosti Metóda 4 otázky “The work” od Byron Katie (ako to je v skutočnosti a ako to vnímam ja) Hellingerove základné vnímanie rodinnej minulosti Odpustenie ako pozitívna stratégia zvládania ťažkostí Ako znížiť pocity úzkosti, depresie či hnevu Praktické ukážky ako môže odpustenie zlepšiť naše fyzické i psychické zdravie

Odpúšťanie zlepšuje naše vzťahy, učí nás prekonávať egoizmus a naopak rozvíjať empatiu a vzájomné porozumenie medzi ľuďmi. Taktiež sa naučíte, ako sa pozerať na minulosť, ako ju využívať vo svoj prospech v budúcnosti a ako plnohodnotne žiť tu a teraz.

Tešíme sa na vás!

18:00

Online podujatie

Fotografie
Podobné podujatia