Akordeonika – Premeny akordeónu

Podujatie Prievidza

Akordeonika – Premeny akordeónu

Kultúrne a spoločenské stredisko v Prievidzi vás pozýva na akordeónový orchester AKORDEONIKA zo ZUŠ Bojnice, ktorý vystúpi v Dome kultúry Prievidza v nedeľu, 18. júna 2017 o 16.00 h s programom pod názvom Premeny akordeónu.

Orchester vznikol v roku 1998 ako akordeónové kvinteto a postupne sa rozrástol na 25 členný orchester pod umeleckým vedením Mgr. Ota Mellu. Základným nástrojom je akordeón – harmonika (z toho aj názov AKORDEO – NIKA), osviežujúco pôsobia aj iné hudobné nástroje, napr. zobcová a priečna flauta, violoncello; doplňujúce nástroje: pracia doska, bongo, zvukomalebné nástroje. Svoje miesto v programe majú aj výborné speváčky a imitátori známych osobností.
Orchester ponúka široký repertoár: piesne Demisa Roussosa, zmodernizovaná klasika, hudba z filmu Winnetou, vlastná tvorba, skladby M. Vargu, piesne z repertoáru I. Bartošovej, jednoducho pre každého niečo a pre všetkých muzicírovanie a umelecká hodnota. Mnohým ľuďom poskytuje táto príjemná hudba relax, zážitok, ale aj energiu. Vstupné: 4,00, vstupenky už v predaji v pokladni Domu kultúry Prievidza.

Fotografie
Podobné podujatia
Stavanie mája a majáles
Stavanie mája a majáles
Námestie slobody, Prievidza
Otvorenie letnej kúpeľnej sezóny 2024
Otvorenie letnej kúpeľnej sezóny 2024
Kúpeľné námestie, Trenčianske Teplice
PETER LIPA & BAND
Overené podujatiePETER LIPA & BAND
KKC Hviezda, Trenčín
Bošany Summer Fest 2024
Overené podujatieBošany Summer Fest 2024
Futbalový štadión OFK, Bošany