Americký deň v Martine

Podujatie Martin

Americký deň v Martine
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Podujatia pre deti, Varenie, Gastronómia
Ďalšie podujatia v meste Martin

Americký deň v Martine

Príďte si užiť Americký deň v Martine! Čaká na vás skvelý koncert americkej rockovej kapely Touch n’ Go, planetárium a virtuálna realita NASA. Pripravené budú kvízy, americké jedlá, aktivity pre deti, maľovanie na tvár a popcorn.

Samozrejme stretnite Američanov a Američanky, spýtajte sa na cestovanie, štipendijné programy a víza či na americkú kultúru.
Prejdite sa vesmírom medzi planétami a po palube Medzinárodnej vesmírnej stanice. Zažite virtuálnu realitu, mobilné planetárium a vesmírny program NASA v réžii organizácie Astronómia pre všetkých – každých 30 minút od 15:00 v budove Turčianskej knižnice. Mobilné planetárium – vstup každých 30 minút od 15:00. Street Foodie Žilina pre vás pripravia ochutnávku typického amerického street foodu. Okrem toho na vás čakajú ďalšie atrakcie pre deti, ako sú maľovanie na tvár, súťaže, popcorn!

Program:
15:00 – Otvorenie podujatia 15:10 – Koncert skupiny Touch’n Go (USAFE) 16:00 – Show hiphopovej skupiny MyDance 16:20 – Koncert skupiny Touch’n Go (USAFE) 17:00 – Predstavenie možností výmenných programov 17:15 – Koncert skupiny Touch’n Go (USAFE) 17:45 – Žrebovanie víťazov súťaže

V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie uskutoční v OC Tulip.

 

Fotografie
Podobné podujatia